Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phillips, craig & dean Songtekst: fall down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phillips, craig & dean - fall down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fall down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phillips, craig & dean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phillips, craig & dean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fall down .

Origineel

What can I say? That you have never heard What can I offer you? And where can I go that you have never been That you can't lead me through Take my prayer, hear this cry Only you can satisfy Fall down on me and drop me to my knees Pour over me, I'm deeper than the sea Rain on me with a love, until I've drown I need you to fall down Well, if I had one place, just one place to be Well, I'd be at your feet And if I had one prayer, I know what I'd pray I'd ask you to fall down on me Take my prayer, hear this cry Only you can satisfy Fall down on me and drop me to my knees Pour over me, I'm deeper than the sea Rain on me with a love, until I've drown I need you to fall down Take my words, hear this cry Only you can satisfy Fall down on me and drop me to my knees Pour over me, I'm deeper than the sea Rain on me with a love, until I've drown I need you to fall down, yeah, yeah I need you to fall down Fall down, to fall down on me Fall down, to fall down, fall down I need you to fall down

 

Vertaling

Wat kan ik zeggen? Dat je nog nooit gehoord hebt Wat kan ik je aanbieden? En waar kan ik heen waar jij nog nooit geweest bent Waar jij me niet doorheen kunt leiden Neem mijn gebed aan, hoor deze schreeuw Alleen jij kan voldoen Val op me neer en laat me op m'n knieën vallen Giet over mij, ik ben dieper dan de zee Regen op mij met een liefde, tot ik verdronken ben Ik heb je nodig om neer te vallen Nou, als ik één plek had, slechts één plek om te zijn Nou, dan zou ik aan je voeten liggen En als ik een gebed had, weet ik wat ik zou bidden Ik zou je vragen om op mij te vallen Neem mijn gebed aan, hoor deze kreet Alleen jij kan voldoen Val op me neer en laat me op mijn knieën vallen Giet over mij, ik ben dieper dan de zee Regen op mij met een liefde, tot ik verdronken ben Ik heb je nodig om neer te vallen Neem mijn woorden, hoor deze schreeuw Alleen jij kan voldoen Val op me neer en laat me op m'n knieën vallen Giet over me heen, ik ben dieper dan de zee Regen op mij met een liefde, tot ik verdronken ben Ik wil dat je op me valt, ja, ja I need you to fall down Omlaag vallen, omlaag vallen op mij Val naar beneden, val naar beneden, val naar beneden I need you to fall down