Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phish Songtekst: while my guitar gently weeps

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phish - while my guitar gently weeps ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van while my guitar gently weeps? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals while my guitar gently weeps .

Origineel

I look at you all see the love there that's sleeping While my guitar gently weeps I look at the floor and I see it needs sweeping Still my guitar gently weeps I don't know why nobody told you how to unfold your love I don't know how someone controlled you They bought and sold you. I look at the world and I notice it's turning While my guitar gently weeps With every mistake we must surely be learning Still my guitar gently weeps I don't know how you were diverted You were perverted too I don't know how you were inverted No one alerted you. I look at you all see the love there that's sleeping While my guitar gently weeps Look at you all Still my guitar gently weeps.

 

Vertaling

Ik kijk naar jullie allemaal zie de liefde daar die slaapt Terwijl mijn gitaar zachtjes huilt Ik kijk naar de vloer en ik zie dat hij geveegd moet worden Still my guitar gently weeps I don't know why nobody told you how to unfold your love Ik weet niet hoe iemand jou beheerste Ze kochten en verkochten je. ik kijk naar de wereld en ik zie dat hij draait Terwijl mijn gitaar zachtjes huilt Met elke fout moeten we zeker leren Still my guitar gently weeps Ik weet niet hoe je werd afgeleid Jij was ook pervers Ik weet niet hoe je werd omgedraaid Niemand heeft je gewaarschuwd. Ik kijk naar jullie allemaal zie de liefde daar die slaapt Terwijl mijn gitaar zachtjes huilt Kijk naar jullie allemaal Nog steeds huilt mijn gitaar zachtjes.