Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phoenix Songtekst: fior di latte

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phoenix - fior di latte ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fior di latte? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phoenix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phoenix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fior di latte .

Origineel

This picture on your phone. Could do so much wrong. But we'll take it don't worry. And I know it already. Sleeping all alone. I been craving too long. Keep it quiet, go steady. Let's rip it all to confetti. A little bit of disrespect could be. Another way to break the ordinary. It's all a blur as far as I can see. No more begging already. Would you allow me to stay?. On. We're meant to get it on. We're meant to get it on. We're meant to get it on. Fior di latte, fior di latte. Throw your weight around behind me. Fior di latte, fior di latte. Don't think about it, trigger me happy. All other acts are for idiots. Come on come on come and provide it. Let's be quiet and wrap it up. Give me your fior di latte. My story's too long. Not that exciting, a mourning city. But there's no seasons in La. Oh no! No you're not on your own. Just a minute alone would do. A little bit of disrespect could be. Another way to break the ordinary. It's all too fancy, no it's not for me. No more bragging already. Till you got something to say. On. We're meant to get it on. We're meant to get it on. We're meant to get it on. Fior di latte, fior di latte. Throw your weight around behind me. Fior di latte, fior di latte. Don't think about it, trigger me happy. All other acts are for idiots. Come on come on come and provide it. Let's be quiet and wrap it up. Give me your fior di latte. On. We're meant to get it on. We're meant to get it on. We're meant to get it on

 

Vertaling

Deze foto op je telefoon. Kan zoveel verkeerd doen. Maar we nemen het wel, maak je geen zorgen. En ik weet het al. Helemaal alleen slapen. Ik hunker al te lang. Hou het stil, ga gestaag. Laten we het allemaal tot confetti scheuren. Een beetje oneerbiedigheid zou kunnen zijn. Een andere manier om het gewone te breken. Het is allemaal een waas voor zover ik kan zien. Nu al niet meer smeken. Wil je me laten blijven? Op. Het is de bedoeling dat we het doen. Het is de bedoeling dat we het doen. Het is de bedoeling dat we het doen. Fior di latte, fior di latte. Gooi je gewicht achter me. Fior di latte, fior di latte. Denk er niet aan, maak me gelukkig. Alle andere acts zijn voor idioten. Kom op. Kom op. Geef het. Laten we stil zijn en het inpakken. Geef me je fior di latte. Mijn verhaal is te lang. Niet zo spannend, een rouwende stad. Maar er zijn geen seizoenen in La. Oh nee! Nee, je bent niet alleen. Een minuutje alleen zou genoeg zijn. Een beetje respectloosheid zou kunnen. Een andere manier om het gewone te doorbreken. Het is allemaal te chique, nee het is niets voor mij. Geen opschepperij meer. Tot je iets te zeggen hebt. Op. We zijn bedoeld om het te krijgen op. Het is de bedoeling dat we het doen. We zijn bedoeld om het te krijgen op. Fior di latte, fior di latte. Gooi je gewicht achter me. Fior di latte, fior di latte. Denk er niet aan, maak me gelukkig. Alle andere acts zijn voor idioten. Kom op. Kom op. Geef het. Laten we stil zijn en het inpakken. Geef me je fior di latte. Op. We zijn bedoeld om het te krijgen op. Het is de bedoeling dat we het doen. We zijn bedoeld om het te krijgen op