Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phora Songtekst: don’t change

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phora - don’t change ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t change? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phora! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phora en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t change .

Origineel

[Intro] Yeah All these niggas do is switch up on me, ha It's all good [Verse] Yeah, me and my niggas in the crib with the views Back then, if we had a dollar we would split it in two That's loyalty, you lil' niggas not in my bracket 2018 alone, payed a million in taxes But that's just the type of thing that comes with this shit How you been here for a year but think you running this shit? (Nah) You couldn't walk in my shoes if we switched places Turn your back for a second, they switch faces Look, I peak things, then I fall back Used to want to be around them, now I don't call back Now I'm in a Benz Maybach and it's all black I learned these niggas say they got your back, but it's all cap, yeah These people switchin' on me quick these days So I ain't takin' anybody's shit these days See I don't know who to trust, who gon' flip these days? Sometimes, I just wanna forget these days, damn So I respect when you answer me when I call you This life is lonely and people don't always fall through I lost touch with myself, but I guess we all do Just come through when you need somebody to talk to, I got you Just forgive me for all these trust issues You stayed down through it all and thats why I fuck wit' you I know I told you I'm leaving, I said I'm done with you Truthfully, I just think that I might be in love with you And I'm scared that somebody might take my place Settle for somebody who's hardly ever away I know the heart is fragile, theres only so much it takes While we going through these cycles and the waves All I ask is don't change on me, yeah [Chorus] Don't change on me Through the pressure and the pain, all the money and the fame All I ask is don't change on me, yeah Don't change Baby I ain't playing games, you can have my last name All I ask is don't change on me Don't change on me Through the pressure and the pain, all the money and the fame All I ask is don't change on me, yeah Don't change Baby I ain't playing games, you can have my last name All I ask is don't change on me

 

Vertaling

[Intro] Yeah All these niggas do is switch up on me, ha It's all good [Verse] Yeah, me and my niggas in the crib with the views Als we toen een dollar hadden, deelden we hem in twee. Dat is loyaliteit, jullie kleine niggas zitten niet in mijn hoek. 2018 alleen al, betaalde een miljoen aan belastingen Maar dat is gewoon het soort dingen dat met deze shit komt. Je bent hier pas een jaar, maar je denkt dat je deze shit runt? (Nah) Je zou nog niet in mijn schoenen kunnen lopen als we van plaats verwisselden. Draai je rug even om en ze wisselen van gezicht. Kijk, ik piek dingen, dan val ik terug. Vroeger wilde ik bij hen in de buurt zijn, nu bel ik niet meer terug. Nu zit ik in een Benz Maybach en het is allemaal zwart Ik heb geleerd dat deze nikkers zeggen dat ze je rug dekken, maar het is allemaal cap, ja Deze mensen verraden me snel deze dagen Dus ik neem niemand's shit deze dagen Ik weet niet wie ik kan vertrouwen, wie gaat er tegenwoordig flippen? Soms, wil ik deze dagen gewoon vergeten, verdomme So I respect when you answer me when I call you Dit leven is eenzaam en mensen vallen niet altijd door de mand Ik verloor het contact met mezelf, maar ik denk dat we dat allemaal doen Kom gewoon langs als je iemand nodig hebt om mee te praten, ik heb je Vergeef me voor al deze vertrouwensproblemen. Je bleef bij de pakken neerzitten en dat is waarom ik met je neuk. Ik weet dat ik je zei dat ik wegging, ik zei dat ik klaar met je was. Eerlijk gezegd, denk ik dat ik misschien verliefd op je ben En ik ben bang dat iemand mijn plaats inneemt Neem genoegen met iemand die bijna nooit weg is Ik weet dat het hart breekbaar is, er is maar zoveel dat het aankan Terwijl we door deze cycli en golven gaan Alles wat ik vraag is verander niet van mij, yeah [refrein] Verander niet on me Door de druk en de pijn, al het geld en de roem Alles wat ik vraag is om niet te veranderen, ja Verander niet Baby ik speel geen spelletjes, je mag mijn achternaam hebben Alles wat ik vraag is verander niet van mij Laat me niet in de steek Door de druk en de pijn, al het geld en de roem All I ask is don't change on me, yeah Don't change Baby, ik speel geen spelletjes, je mag mijn achternaam hebben All I ask is don't change on me