Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phora Songtekst: stay (raindrops)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phora - stay (raindrops) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay (raindrops)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phora! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phora en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay (raindrops) .

Origineel

[Verse 1] I know it's getting late, but you should stay awhile Got a couple things that me and you should conversate about Really happy so I find it kinda crazy how Saw the little things you do for me that Always make me smile It might take awhile for you to understand my ways Make the days count never count the days You don't have to leave baby you can crash with me It's cold, plus it's raining out so tell me if you plan to stay All the others before you never meant shit to me, they history And don't even deserve to be a memory You're the voice to my soul is solid as concrete The flow to my bloodstream, the drums to my heart beat [Hook] Tell me what's on your mind girl, I hope it's me Look straight into my eyes girl, what do you see? I wanna show you how I feel like I think I can explain it now So baby tell me what's the deal ya can you stay awhile? [Verse 2] Look, Wanna show you I'm different baby and I can prove it Cause when I dedicate myself I put my life into it And I wanna take you to places you've never been Show you things you've never seen, hope you find yourself a thing And I'll give you my heart if you want it I say you take a chance cause tomorrow ain't promised And to be honest, It's all up to you We can show each other off and show them all how we do But forget about them niggas that you've dealt with in the past I made a promise to myself it's gonna last Ima gonna treat you like a queen, deserved to be treated like Just give it some time and I'll be sure you can sleep at night Knowing you got a man that, loves and appreciates you But just don't be too surprised when all these females hate you But the clock is ticking, tell me before your times up You gonna stay awhile? Baby make your mind up [Hook] Tell me what's on your mind girl, I hope it's me Look straight into my eyes girl what do you see? I wanna show you how I feel like I think I can explain it now So baby tell me what's the deal ya can you stay awhile?

 

Vertaling

[Verse 1] Ik weet dat het al laat is, maar je moet nog even blijven Got a couple things that me and you should conversate about Really happy so I find it kinda crazy how Zag de kleine dingen die je voor me doet dat me altijd laten glimlachen Het kan een tijdje duren voor je mijn manieren begrijpt Laat de dagen tellen, tel nooit de dagen Je hoeft niet weg te gaan schat je kan bij mij slapen Het is koud, en het regent, dus vertel me of je van plan bent te blijven Al die anderen voor jou betekenden niets voor me, ze zijn geschiedenis en verdienen het niet eens om een herinnering te zijn Jij bent de stem van mijn ziel, zo stevig als beton De stroom naar mijn bloedbaan, de drums naar mijn hartslag [Hook] Vertel me waar je aan denkt meisje, Ik hoop dat ik het ben Kijk recht in mijn ogen meisje, wat zie je? Ik wil je laten zien hoe ik me voel, ik denk dat ik het nu kan uitleggen So baby tell me what's the deal ya can you stay awhile? [Verse 2] Kijk, ik wil je laten zien dat ik anders ben baby en ik kan het bewijzen Cause when I dedicate myself I put my life into it And I wanna take you to places you've never been Je dingen laten zien die je nog nooit hebt gezien, hopen dat je iets voor jezelf vindt En ik geef je mijn hart als je dat wilt Ik zeg dat je een kans moet wagen want morgen is niet beloofd En om eerlijk te zijn, het is allemaal aan jou We kunnen met elkaar pronken en ze allemaal laten zien hoe we het doen Maar vergeet de negers waar je in het verleden mee te maken hebt gehad Ik heb mezelf een belofte gedaan, het zal duren. Ik zal je behandelen als een koningin, die het verdient om zo behandeld te worden. Geef het wat tijd en ik zorg ervoor dat je 's nachts kunt slapen. wetende dat je een man hebt die van je houdt en je waardeert Maar wees niet te verbaasd als al die vrouwen je haten. Maar de klok tikt door, vertel het me voor je tijd om is. Blijf je nog een tijdje? Baby make your mind up [Hook] Vertel me waar je aan denkt meisje, Ik hoop dat ik het ben Kijk recht in mijn ogen meisje wat zie je? Ik wil je laten zien hoe ik me voel, ik denk dat ik het nu kan uitleggen So baby tell me what's the deal ya can you stay awhile?