Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: phyllis ford Songtekst: music that makes me dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: phyllis ford - music that makes me dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van music that makes me dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van phyllis ford! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van phyllis ford en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals music that makes me dance .

Origineel

To me, to me love is no go Till fiddle and oboe start weeping, and wailing That's my failing He may be all wrong for me But his is the only song for me I know he's around when the sky and the ground start in ringing I know he is near By the thunder I hear in advance His words, his words alone Are the words that can start my heart singing 'Cause his is the only music that makes me dance He'll sleep and he'll rise In the light of two eyes that adore him And bore him it might But he won't leave my sight for a glance In every way, every day I need less of myself and more him, more him 'Cause his is the only music that makes me dance In every way, every day I need less of myself and more him, more him 'Cause his is the only music that makes me dance His is the only music that makes me dance

 

Vertaling

Voor mij, voor mij gaat de liefde niet Tot viool en hobo beginnen te huilen, en te jammeren Dat is mijn tekortkoming Hij mag dan helemaal verkeerd voor me zijn Maar zijn lied is het enige voor mij Ik weet dat hij in de buurt is als de lucht en de grond beginnen te rinkelen Ik weet dat hij dichtbij is Door de donder die ik van tevoren hoor Zijn woorden, zijn woorden alleen Zijn de woorden die mijn hart kunnen doen zingen Want zijn muziek is de enige die me doet dansen Hij zal slapen en hij zal opstaan In het licht van twee ogen die hem aanbidden En het kan hem vervelen Maar hij zal mijn zicht niet verlaten voor een blik Op elke manier, elke dag Ik heb minder van mezelf nodig en meer van hem, meer van hem Want zijn muziek is de enige die me doet dansen Op elke manier, elke dag heb ik minder van mezelf nodig en meer van hem, meer van hem Cause his is the only music that makes me dance Zijn is de enige muziek die me doet dansen