Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pilar Pascual Songtekst: Go!Go!Go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pilar Pascual - Go!Go!Go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Go!Go!Go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pilar Pascual! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pilar Pascual en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Go!Go!Go .

Origineel

Pienso gue si pienso gue no Quén quero ser saber quén soy Busco un lugar en mi canción Hoy voy por lo

 

Vertaling

Ik denk dat als ik denk van niet Wie ik wil zijn, weet wie ik ben Ik zoek een plaats in mijn lied Vandaag ga ik voor wat