Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pilar Pascual, Santiago Saez Songtekst: Ya No Más

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pilar Pascual, Santiago Saez - Ya No Más ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ya No Más? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pilar Pascual, Santiago Saez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pilar Pascual, Santiago Saez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ya No Más .

Origineel

Oh, na na na na uh Aquí sentí, viví, gané, perdí De todos modos sigo andando, caminando Amor fingí al decir que sí Pero algo a mi me esta pasando Me está gritando el corazón No digas nada, déjame hablar Tan solo llévate mis ganas de llorar Vete, porque te puedo lastimar Te digo vete, yo se mentir y se engañar Insisto vete, no puedo cambiar Vete, vete, vete Ya no más Ya no más Aquí estas tú Y yo pensando en ti No se lo que está pasando Pero esto no es normal No se quien es el que hoy habla por mi Pero no puedes evitarlo y se siente tan real No digas nada, déjame hablar Tan solo llévate mis ganas de llorar Vete, porque te puedo lastimar Te digo vete, si no te atreves a volar Entonces vete, no puedo cambiar Vete, vete, vete Si no te atreves a soñar Ya no más Entonces vete

 

Vertaling

Oh, na na na na uh Hier voelde ik, ik leefde, ik won, ik verloor Hoe dan ook, ik blijf lopen, lopen Liefde, ik deed alsof ik ja zei Maar er gebeurt iets met mij Mijn hart schreeuwt Zeg niets, laat me praten Neem gewoon mijn verlangen om te huilen weg Ga weg, want ik kan je pijn doen Ik zeg je gaan, ik weet hoe ik moet liegen en bedriegen Ik sta erop dat ik ga, ik kan niet veranderen Ga weg Niet meer Niet meer Hier ben je En ik denk aan jou Ik weet niet wat er gebeurt Maar dit is niet normaal Ik weet niet wie vandaag voor mij spreekt Maar je kunt er niets aan doen en het voelt zo echt Zeg niets, laat me praten Neem gewoon mijn verlangen om te huilen weg Ga weg, want ik kan je pijn doen Ik zeg je gaan, als je niet durft te vliegen Dus ga weg, ik kan niet veranderen Ga weg Als je niet durft te dromen Niet meer Ga dan