Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pink Songtekst: catch me while i'm sleeping

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pink - catch me while i'm sleeping ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catch me while i'm sleeping? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catch me while i'm sleeping .

Origineel

[Verse 1]. How many times have you sat across from me?. And how many times have you told me you were leavin'?. I'm no tryin' to listen, 'cause it's all the same. And why, why are you constantly believing. That I, I could ever give you what you're needing?. Baby, baby, please don't put your faith in me. I don't know what to say. 'Cause it's all a dream to me anyway. [Chorus]. You can catch me while. I'm sleepin', darlin'. While I'm dreamin', too. It's a lonely, lonely, lonely place for me baby. It must get lonely for you, too. [Verse 2]. People always fallin'. In and out of love and. It can be pretty painful, too. And maybe, Oh maybe I'm just not strong enough. Sad but true. So tell me what's the use?. Oh, Oh You can catch me while. I'm sleepin', darlin'. Maybe While I'm dreamin', too. 'Cause It's a lonely, lonely, lonely place for me baby. It must get lonely for you, too. [Chorus (Out)]

 

Vertaling

[Verse 1]. Hoe vaak heb je tegenover me gezeten? En hoe vaak heb je me verteld dat je wegging? Ik probeer niet te luisteren, want het is allemaal hetzelfde. En waarom, waarom geloof je steeds. Dat ik, ik je ooit kan geven wat je nodig hebt? Schatje, schatje, geloof alsjeblieft niet in mij. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Want voor mij is het toch allemaal een droom. [refrein]. Je kunt me pakken terwijl. Ik slaap, schat. Terwijl ik droom, ook. Het is een eenzame, eenzame, eenzame plek voor mij baby. Het moet voor jou ook eenzaam zijn. [Verse 2]. Mensen vallen altijd. In en uit de liefde en. Het kan ook behoorlijk pijnlijk zijn. En misschien, Oh misschien ben ik gewoon niet sterk genoeg. Triest maar waar. Dus vertel me wat het nut is? Oh, Oh je kunt me pakken terwijl. Ik slaap, schat. Misschien ook terwijl ik droom. 'Cause it's a lonely, lonely, lonely place for me baby. Het moet voor jou ook eenzaam zijn. [Chorus (Out)]