Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pink Songtekst: heartbreaker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pink - heartbreaker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heartbreaker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heartbreaker .

Origineel

I keep thinking 'bout that little sparkle in your eye. Is it a light from the angels or your devil demon inside?. And what about the way you say you love me all the time. Are you lifting me up to heaven just to drawn me down the line?. There's a ring around my finger. But will you change your mind?. And you tell me that I'm beautiful. But that could be a lie. Are you a heartbreaker?. Maybe you want me for the ride. What if I'm falling for a heartbreaker. And everything is just a lie?. I won't be leaving here alive. I won't be leaving here alive no.. Temporary happiness is like waiting for the knife. That's why I'm always watching for someone to show their darker side. So maybe I'll seat back and just enjoy all this for now. Wash it out, play out, see if you really stick around. There's always this one question. That keeps me up at night. Are you my greatest love. Or disappointment in my life?. Are you a heartbreaker?. Maybe you want me for the ride. What if I'm falling for a heartbreaker. And everything is just a lie?. I won't be leaving here alive. I might as well lay down and die. I'm holding on. With both hands and both feet. Oh, promise that you won't pull the rug out from under me. Are you a heartbreaker?. Maybe you want me for the ride. I think I got you now, the heartbreaker. This time around I will survive. 'Cause if I'm falling for a heartbreaker. And everything is just a lie. I won't be leaving here alive. I might as well lay down and die, oh. I won't be leaving here alive

 

Vertaling

Ik blijf maar denken aan die kleine fonkeling in je ogen. Is het een licht van de engelen of van je duivelse demon binnenin? En hoe zit het met de manier waarop je altijd zegt dat je van me houdt. Til je me op naar de hemel alleen maar om me naar beneden te trekken? Er is een ring om mijn vinger. Maar zal je van gedachten veranderen? En je zegt me dat ik mooi ben. Maar dat kan een leugen zijn. Ben je een hartenbreker? Misschien wil je me voor de rit. Wat als ik val voor een hartenbreker. En alles is gewoon een leugen? Ik ga hier niet levend weg. Ik ga hier niet levend weg nee. Tijdelijk geluk is als wachten op het mes. Daarom kijk ik altijd uit naar iemand die zijn duistere kant laat zien. Dus misschien leun ik achterover en geniet ik voorlopig van dit alles. Spoel het uit, speel het uit, kijk of je echt blijft hangen. Er is altijd die ene vraag. Die me 's nachts wakker houdt. Ben jij mijn grootste liefde. Of een teleurstelling in mijn leven? Ben je een hartenbreker? Misschien wil je me voor de rit. Wat als ik val voor een hartenbreker. En alles is gewoon een leugen? Ik ga hier niet levend weg. Ik kan net zo goed gaan liggen en sterven. Ik hou me vast. Met beide handen en beide voeten. Oh, beloof me dat je het kleed niet onder me vandaan trekt. Ben je een hartenbreker? Misschien wil je me voor de rit. Ik denk dat ik je nu heb, de hartenbreker. Deze keer zal ik het overleven. Want als ik val voor een hartenbreker. En alles is gewoon een leugen. Dan ga ik hier niet levend weg. Ik kan net zo goed gaan liggen en sterven, oh. I won't be leaving here alive