Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pitbull Songtekst: can’t stop me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pitbull - can’t stop me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t stop me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pitbull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pitbull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t stop me now .

Origineel

[Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Funny how your friends lie It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Bridge: Pitbull] The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) [Verse 1: Pitbull] They said I couldn't do it but I did it Fought TBP, beat the most attention Met with all labels they didn't get it Now I'm taken over, fuck with it Time to get flithy rich, try to stay not guilty bitch They said they used to handle pricks I believe them when they projects are brick All they rap about is crack and coke Knowin' they ain't never dealt crack or coke Yeah it's a joke but thanks Cause I'm laughin' all the way to the bank [Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Funny how your friends lie It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Bridge: Pitbull] The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) [Verse 2: Pitbull] It's not how you fall, it's how you get back up, dawg Struggle, hustle, fight hard, that's all I know, that's right, dawg Blood of a king, heart of a lion (heart of a lion) Based on rental, pussy boy Someone please pass me the iron Death before dishonor That means for years I've been dyin' Stop your blood clots cryin' I'm here to save Private Ryan [Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Funny how your friends lie It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Bridge: Pitbull (x2)] The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) The people you see on the way up Same people you don't see on the way down (Can't stop me now) [Outro: Pitbull] Can't stop me now Can't stop me now Can't stop me now Can't stop me now

 

Vertaling

[Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Grappig hoe je vrienden liegen It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Brug: Pitbull] De mensen die je ziet op de weg naar boven Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) De mensen die je ziet op de weg naar boven Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) [Verse 1: Pitbull] They said I couldn't do it but I did it Vocht tegen TBP, versloeg de meeste aandacht Ontmoette alle labels, ze snapten het niet Nu ben ik overgenomen, fuck with it Tijd om stinkend rijk te worden, probeer niet schuldig te blijven Ze zeiden dat ze vroeger met eikels omgingen Ik geloof ze als hun projecten baksteen zijn Het enige waar ze over rappen is crack en coke Wetende dat ze nooit crack of coke hebben gebruikt. Ja, het is een grap, maar bedankt. Want ik lach de hele weg naar de bank. [Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Grappig hoe je vrienden liegen It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Brug: Pitbull] De mensen die je ziet op de weg naar boven Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) The people you see on the way up Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) [Verse 2: Pitbull] It's not how you fall, it's how you get back up, dawg Struggle, hustle, fight hard, that's all I know, that's right, dawg Blood of a king, heart of a lion (hart van een leeuw) Gebaseerd op verhuur, pussy boy Iemand geef me alsjeblieft het ijzer Death before dishonor Dat betekent dat ik al jaren aan het sterven ben Stop je bloedstolsels huilen Ik ben hier om Private Ryan te redden [Hook: The New Royales] Money got your tongue tied It's a slow ride up till you're goin' down Grappig hoe je vrienden liegen It's a landslide when you wear the crown (Give it to me) [Brug: Pitbull (x2)] The people you see on the way up Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) The people you see on the way up Dezelfde mensen die je niet ziet op de weg naar beneden (Can't stop me now) [Outro: Pitbull] Can't stop me now Can't stop me now Can't stop me now Can't stop me now