Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixie lott Songtekst: chills

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixie lott - chills ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chills? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixie lott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixie lott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chills .

Origineel

Pleasure to the heart, light within in the dark. I guess it's safe to say, you're perfect from the start. Full of love and now I'm sneaking through. Lost ... to pass but baby send me to my destiny. Looking heavenly and so aesthetically you are my fantasy. Most definitely, when you're next to me. I hear the melodies upon the symphonies. Now the bass go and the lights off. Turn the candles on, baby breathe soft. Let your mind roam, ... breeze off. Looking to my eyes now I see you go. Is chills running through my body. Shivering down my spine. Kiss and quiver for you. So happy that you're mine. I'm shaking, I can't control myself 'cause you. You send me chills. You send me chills. Have you ever seen the brightest of your dreams. You're looking so divine the shine breaks the seams. Overthrows the queens and turns them into fiends. Uncompared beauty far beyond the gleam. Running through my mind. Taking fascination now over time. She taking inspiration. Flying in and out, call it full invasion. Holes my heart deep like a conversation. Is chills running through my body. Shivering down my spine. Kiss and quiver for you. So happy that you're mine. I'm shaking, I can't control myself 'cause you. You send me chills. You send me chills. Cold as the winter breeze. Making my heart freeze. Hot as the sun's flame. When you say my name. Sparkling like Perrier. Get me dizzy like a Chardonnay. I feel chills when you look at me. Chills when you touch me. Chills running all over my body. Chills running through my body. Shivering down my spine. Kiss and quiver for you. So happy that you're mine. I'm shaking, I can't control myself 'cause you. You send me chills. You send me chills. You send me chills. You send me chills. You send me chills. I can't help it. I can't stop it. I can't take it. I can't ... 'cause you send me. You send me chills. You send me chills, baby

 

Vertaling

Plezier voor het hart, licht van binnen in het donker. Ik denk dat het veilig is om te zeggen, je bent perfect vanaf het begin. Vol van liefde en nu sluip ik er doorheen. Verloren ... te passeren maar baby stuur me naar mijn lot. Je ziet er hemels uit en zo esthetisch ben je mijn fantasie. Zeker, als je naast me bent. Ik hoor de melodieën op de symfonieën. Nu gaan de bassen en de lichten uit. Doe de kaarsen aan, baby adem zacht. Laat je gedachten dwalen, ... briesje uit. Als ik nu in mijn ogen kijk, zie ik je gaan. Rillingen lopen door mijn lichaam. Rillingen langs mijn ruggengraat. Kus en huiver voor jou. Zo blij dat je van mij bent. Ik tril, ik kan me niet beheersen want jij. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Heb je ooit de helderste van je dromen gezien. Je ziet er zo goddelijk uit dat de glans de naden breekt. Werpt de koninginnen omver en verandert ze in duivels. Onvergelijkbare schoonheid ver voorbij de glans. Door mijn gedachten gaand. Fascinerend nu in de tijd. Ze neemt inspiratie. Vliegt in en uit, noem het volledige invasie. Gaten mijn hart diep als een gesprek. Rillingen lopen door mijn lichaam. Rillingen langs mijn ruggengraat. Kus en sidder voor jou. Zo blij dat je van mij bent. Ik tril, ik kan me niet beheersen want jij. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Koud als de winterbries. Laat mijn hart bevriezen. Heet als de vlam van de zon. Als je mijn naam zegt. Sprankelend als Perrier. Maakt me duizelig als een Chardonnay. Ik krijg rillingen als je naar me kijkt. Rillingen als je me aanraakt. Rillingen over mijn hele lichaam. Rillingen die door mijn lichaam lopen. Rillingen over mijn ruggengraat. Kus en huiver voor jou. Zo blij dat je van mij bent. Ik tril, ik kan me niet beheersen want jij. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen. Ik kan er niets aan doen. Ik kan het niet tegenhouden. Ik kan er niet tegen. Ik kan het niet... omdat je me stuurt. Je bezorgt me rillingen. Je bezorgt me rillingen, baby