Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixie lott Songtekst: jack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixie lott - jack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixie lott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixie lott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jack .

Origineel

Jack was nimble. Jack, he was quick. Jack could jump right over the candle stick. Now he's gone and I'm burning. All alone. Yeah he's gone and I'm burning still, oh no. A beautiful story left incomplete. Ooh, how he knocked me off my feet. Sitting by my window pane. Thinking am I going insane. Why do you only shoot me halfway to the moon. And I can't get over that, over that. Baby after loving Jack. There's no going back, going back. Jack and Jill they went up that hill. To fetch a pail of water but there was a spill. And Jill came tumbling down, all alone. All came tumbling down, oh no. Pulled to the ground by gravity. Will it remain a mystery. Sitting by my window pane. Thinking am I going insane. Why do you only shoot me halfway to the moon. And I can't get over that, over that. Baby after loving Jack. There's no going back, going back. A beautiful story left incomplete. Ooh, how he knocked me off of my feet. Sitting by my window pane. Thinking am I going insane. Why do you only shoot me halfway to the moon. And I can't get over that, over that. Baby after loving Jack. There's no going back, going back. Oh no, no, after loving Jack. There's no going back

 

Vertaling

Jack was behendig. Jack, hij was snel. Jack kon zo over de kandelaar springen. Nu is hij weg en ik sta in brand. Helemaal alleen. Ja, hij is weg en ik brand nog steeds, oh nee. Een mooi verhaal dat niet af is. Ooh, hoe hij me van mijn voeten sloeg. Zittend bij mijn raam. Denkend of ik gek aan het worden ben. Waarom schiet je me maar half naar de maan. En daar kan ik niet overheen komen, over dat. Baby na het houden van Jack. Er is geen weg terug, teruggaan. Jack en Jill gingen die heuvel op. Om een emmer water te halen, maar er werd gemorst. En Jill tuimelde naar beneden, helemaal alleen. Alles viel naar beneden, oh nee. Op de grond getrokken door de zwaartekracht. Zal het een mysterie blijven. Zittend bij mijn raam. Denkend of ik gek word. Waarom schiet je me maar half naar de maan. En ik kan daar niet overheen komen, over dat. Baby na het houden van Jack. Er is geen weg terug, teruggaan. Een mooi verhaal dat niet af is. Ooh, hoe hij me van mijn voeten sloeg. Zittend bij mijn raam. Denkend of ik gek word. Waarom schiet je me maar half naar de maan. En daar kan ik niet overheen komen, over dat. Baby na het houden van Jack. Er is geen weg terug, terug. Oh nee, nee, na van Jack gehouden te hebben. There's no going back