Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixie lott Songtekst: till the sun comes out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixie lott - till the sun comes out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van till the sun comes out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixie lott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixie lott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals till the sun comes out .

Origineel

Woo, oh, oh. Woke up with a feeling. It's got me up on the ceiling. And you're not, gonna not. Gonna knock me down. I wanna go where the sun shines. I wanna go where the good times. Where they're not gonna not. Gonna get me down. So keep saying what ya say. It's gonna make me stronger anyway. Oh, oh. When you say I'm not good enough. Just keeps me climbing to the top. Oh, uh-uh, oh. No, no, no, no. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing till the sun comes out. Nothing's gonna swing me round. Not gonna wait for no-one. Can't stop me now. The words you say don't work. 'Cos they don't hurt. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing till the sun comes out. Don't need to act like I don't care. Because the truth is I don't care. I'ma keep I'ma keep on keeping on. Ever since I got over. I got the weight off my shoulders. I'ma keep I'ma keep proving you wrong. So keep saying what ya say. It's gonna make me stronger anyway. Oh, oh. When you say I'm not good enough. Just keeps me climbing to the top. Oh, uh-uh, oh. No, no, no, no. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing till the sun comes out. Nothing's gonna swing me round. Not gonna wait for no-one. Can't stop me now. The words you say don't work. 'Cos they don't hurt. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing till the sun comes out. Dancing, keep dancing. 'Till the sun comes out. I'll keep dancing, keep dancing,. 'Till the sun, till the sun. I'll keep dancing, keep dancing,. 'Till the sun comes out. I'll keep dancing, keep dancing, woah. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing 'till the sun comes out. Nothing's gonna swing me round. Not gonna wait for no-one. Can't stop me now. The words you say don't work. 'Cos they don't hurt. Never gonna bring me down. Gonna keep on dancing till the sun comes out. Keep dancing, woah. Gonna keep on dancing 'till the sun comes out

 

Vertaling

Woo, oh, oh. Werd wakker met een gevoel. Het heeft me tegen het plafond gekregen. En dat ga je niet, niet doen. Gonna knock me naar beneden. Ik wil gaan waar de zon schijnt. Ik wil gaan waar de goede tijden. Waar ze niet gaan niet. Me naar beneden halen. Dus blijf zeggen wat je zegt. Het gaat me sterker maken hoe dan ook. Oh, oh. Als je zegt dat ik niet goed genoeg ben. Houdt me alleen maar klimmen naar de top. Oh, uh-uh, oh. Nee, nee, nee, nee. Gaat me nooit naar beneden halen. Gonna blijven dansen tot de zon opkomt. Niets gaat me rondzwaaien. Ik ga op niemand wachten. Kan me nu niet stoppen. De woorden die je zegt werken niet. Omdat ze geen pijn doen. Ze zullen me nooit neerhalen. Ik blijf dansen tot de zon opkomt. Ik hoef niet te doen alsof het me niet kan schelen. Want de waarheid is dat het me niet kan schelen. Ik blijf, ik blijf, ik blijf. Sinds ik er overheen ben. Ik heb het gewicht van mijn schouders. Ik blijf, ik blijf je ongelijk bewijzen. Dus blijf zeggen wat je zegt. Het maakt me toch sterker. Oh, oh. Als je zegt dat ik niet goed genoeg ben. Het laat me alleen maar naar de top klimmen. Oh, uh-uh, oh. Nee, nee, nee, nee. Gaat me nooit naar beneden halen. Gonna blijven dansen tot de zon opkomt. Niets gaat me rondzwaaien. Ik ga op niemand wachten. Kan me nu niet stoppen. De woorden die je zegt werken niet. Omdat ze geen pijn doen. Ze zullen me nooit neerhalen. Gonna blijven dansen tot de zon opkomt. Dansen, blijf dansen. 'Tot de zon komt. Ik blijf dansen, blijf dansen,. 'Tot de zon, tot de zon. Ik blijf dansen, blijf dansen,. 'Till the sun comes out. I'll keep dancing, keep dancing, woah. Ze zullen me nooit neerhalen. Gonna keep on dancing 'Till the sun comes out. Nothing's gonna swing me round. Ik wacht op niemand. Kan me nu niet stoppen. De woorden die je zegt werken niet. Omdat ze geen pijn doen. Never gonna bring me down. Gonna blijven dansen tot de zon opkomt. Blijven dansen, woah. Gonna keep on dancing 'till the sun comes out