Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixies Songtekst: caught in a dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixies - caught in a dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caught in a dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caught in a dream .

Origineel

Caught in a dream That you can't get out of Lost in a sea That goes on forever I wonder if we'll ever be together Just out of reach Caught in a dream Not to be found C'mon reach out reach out And catch me Just out of reach Caught in a dream Not to be found C'mon reach out reach out And catch me Caught in a dream That you can't get out C'mon and reach out and catch me Caught in a dream That you can't get out of Lost in a sea That goes on forever I wonder if we'll ever be together Caught in a dream That you can't get out C'mon and reach out and catch me Caught in a dream That you can't get out C'mon and reach out reach out reach out reach out And catch me

 

Vertaling

Gevangen in een droom Waar je niet uit kunt komen Verloren in een zee Die eeuwig doorgaat Ik vraag me af of we ooit samen zullen zijn Net buiten bereik Gevangen in een droom Niet te vinden C'mon reach out reach out En vang me Just out of reach Gevangen in een droom Niet te vinden C'mon reach out reach out En vang me Gevangen in een droom That you can't get out Kom op, reik uit en vang me Gevangen in een droom Waar je niet uit kunt komen Verloren in een zee Die eeuwig doorgaat Ik vraag me af of we ooit samen zullen zijn Gevangen in een droom That you can't get out Kom op, reik uit en vang me Gevangen in een droom That you can't get out Kom op en reik uit, reik uit, reik uit En vang me