Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixies Songtekst: dig for fire (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixies - dig for fire (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dig for fire (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dig for fire (remix) .

Origineel

There is this old woman, she lives down the road You can often find her kneeling inside of her hole And I often ask her "Are you looking for the motherlode?" No, no my child, this is not my desire, and then she said "I'm digging for fire I'm digging for fire I'm digging for fire I'm digging for fire" There is this old man who has spent so much of his life sleeping that he is able to keep awake for the rest of his years He resides on a beach in a town where I am going to live And I often ask him "Are you looking for the motherlode?" No, no my child, this is not my desire and then he said "I'm digging for fire I'm digging for fire I'm digging for fire I'm digging for fire" I'm digging for fire fire fire I'm digging for fire I'm digging for fire, for fire, for fire I'm digging for, for fire

 

Vertaling

Er is een oude vrouw, ze woont aan het eind van de weg. Je kunt haar vaak knielend in haar gat vinden En ik vraag haar vaak: "Ben je op zoek naar het moederhol?" Nee, nee mijn kind, dat is niet mijn verlangen, en dan zei ze "Ik graaf naar vuur Ik graaf naar vuur Ik graaf naar vuur Ik graaf naar vuur Er is een oude man die zoveel van zijn leven heeft geslapen dat hij de rest van zijn jaren wakker kan blijven. Hij woont op een strand in een stad waar ik ga wonen En ik vraag hem vaak: "Ben je op zoek naar de moederbloem?" Nee, nee mijn kind, dat is niet mijn verlangen en toen zei hij "Ik ben aan het graven naar vuur Ik graaf naar vuur Ik graaf naar vuur I'm digging for fire" Ik graaf naar vuur vuur vuur I'm digging for fire Ik graaf naar vuur, naar vuur, naar vuur ik graaf naar, naar vuur