Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixote Songtekst: amor falso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixote - amor falso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor falso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixote! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixote en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor falso .

Origineel

Abre o jogo, acabou. Pra quê esconder esse falso amor?. Eu confiei, me entreguei. Meu coração logo se machucou. Noite do meu lado. Fico aqui imaginando. Mas como pude cair. Nessa farsa de amor?. E parabéns pra você. Que me fez entender. Que minha paixão não é você. Obrigado. Por demonstrar esse amor falso. E parabéns pra você. Que me fez entender. Que minha paixão não é você. Obrigado. Por demonstrar esse amor falso

 

Vertaling

Biecht op, het is voorbij. Waarom deze valse liefde verbergen? Ik vertrouwde, ik gaf mezelf op. Mijn hart werd al snel gekwetst. Nacht aan mijn kant. Ik zit me hier af te vragen. Maar hoe kon ik vallen. in deze klucht van liefde? En jij gefeliciteerd. Dat je het me liet begrijpen. Dat mijn passie niet jij is. Dank je. Voor het tonen van deze valse liefde. En jij gefeliciteerd. Dat je me hebt laten begrijpen Dat mijn passie niet jij is. Dank u. Dank u. Dank u. Dank u. Voor het tonen van deze valse liefde