Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixote Songtekst: chega de sofrer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixote - chega de sofrer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chega de sofrer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixote! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixote en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chega de sofrer .

Origineel

Há tempo você não me liga. Nem pra me dizer como vai você. Nem uma carta não manda. Parece querer me evitar. Da última vez que nós dois conversamos. Você falou pra mim que não podia se apaixonar. Que seu coração tinha dono. Mas você se envolveu. eu pergunto a você. como vai ficar o meu. Chega de sofrer chega de chorar. Com certeza aqui sozinho eu não vou ficar. Chega de sofrer chega de chorar. Vou achar um novo amor pra gente se amar

 

Vertaling

Het is al een tijdje geleden dat je me gebeld hebt. Zelfs niet om me te vertellen hoe het met je gaat. Niet eens een brief. Je lijkt me te willen vermijden. De laatste keer dat jij en ik spraken. zei je me dat je niet verliefd kon worden. Dat je hart een meester had. Maar jij hebt je ermee bemoeid. Ik vraag je, hoe zal het met de mijne aflopen? Geen lijden meer, geen gehuil meer. Hier alleen blijf ik toch niet. Geen lijden meer, geen gehuil meer. Ik zal een nieuwe liefde vinden voor ons om van elkaar te houden