Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pixote Songtekst: pra não sofrer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pixote - pra não sofrer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra não sofrer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pixote! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pixote en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra não sofrer .

Origineel

O que fazer se esse amor não tem mais jeito. O que fazer com essa dor aqui no peito no meu viver. To procurando achar um jeito pra não sofrer. Que esse mal seja desfeito. eu sou capaz. De qualquer coisa pra encontrar minha paz. A solidão não é a cura pros meus ais. preciso me encontrar pra ser feliz. pra ser feliz. refrão 2x. Eu vou cantar. Pra me livrar dessa saudade. Quero encontrar. alguém pra me amar de verdade. Abraçar de novo a felicidade

 

Vertaling

Wat te doen als deze liefde geen weg meer heeft. Wat te doen met deze pijn hier in mijn borst in mijn leven. Ik probeer een manier te vinden om niet te lijden. Dat dit kwaad ongedaan wordt gemaakt. Ik ben bekwaam. Ik ben tot alles in staat om mijn rust te vinden. Eenzaamheid is niet de remedie voor mijn ellende. Ik moet mezelf vinden om gelukkig te zijn. 2x refrein. Ik ga zingen. Om van dit verlangen af te komen. Ik wil iemand vinden die echt van me houdt. Abraçar de novo a felicidade