Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pj harvey Songtekst: the devil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pj harvey - the devil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the devil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pj harvey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pj harvey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the devil .

Origineel

[Verse 1] As soon as I am left alone The devil wanders into my soul And I pretend to myself And I pretend to myself [Verse 2] I go out to the old milestone Insanely expecting You to come there Knowing that I wait for you there That I wait for you there [Chorus] Come! Come! Come here at once! Come! Come! On a night with no moon Because all of my being is now in pining All of my being is now in pining [Outro] What formerly had cheered me Now seems insignificant Insignificant

 

Vertaling

[Verse 1] Zodra ik alleen gelaten ben dwaalt de duivel in mijn ziel En ik doe alsof tegen mezelf En ik doe alsof voor mezelf [Vers 2] I go out to the old milestone Waanzinnig verwachtend You to come there Wetende dat ik daar op je wacht Dat ik daar op je wacht [refrein] Kom! Kom! Kom onmiddellijk hier! Kom! Kom! Op een nacht zonder maan Want heel mijn wezen is nu in heimwee Heel mijn wezen is nu aan het smachten [Outro] wat mij vroeger opgevrolijkt had lijkt nu onbeduidend Onbeduidend