Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pj harvey Songtekst: the nightingale (bonus track)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pj harvey - the nightingale (bonus track) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the nightingale (bonus track)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pj harvey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pj harvey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the nightingale (bonus track) .

Origineel

I have heard the sound of your call I have chosen your path I joined your caravan We called you the nightingale I remember how excited we were The best of life lay ahead for us We marched on, wrapped in your song For you I gave my five-year-old son I felt him behind me I felt him helping me Every one of us will go to Paradise He sang to the soldiers day and night We called him the nightingale Get ready, get ready, get ready Heads on top of sticks were angels around me Heads on top of sticks became angels around me Heads on top of sticks, crashed veins, angels around me Heads on top of sticks were like angels around me

 

Vertaling

Ik heb het geluid van uw roep gehoord Ik heb uw pad gekozen Ik heb mij bij uw karavaan gevoegd We noemden u de nachtegaal Ik weet nog hoe opgewonden we waren Het beste van het leven lag voor ons in het verschiet We marcheerden verder, gehuld in jouw lied Voor jou gaf ik mijn vijfjarige zoon Ik voelde hem achter me Ik voelde hoe hij me hielp Ieder van ons zal naar het paradijs gaan Hij zong dag en nacht voor de soldaten We noemden hem de nachtegaal Maak je klaar, maak je klaar, maak je klaar Hoofden op stokken waren engelen om me heen Hoofden op de top van stokken werden engelen om me heen Hoofden op de top van stokken, verpletterde aderen, engelen om me heen Hoofden op de top van stokken waren als engelen om me heen