Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: placebo Songtekst: protège moi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: placebo - protège moi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van protège moi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van placebo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van placebo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals protège moi .

Origineel

C'est le malaise du moment L'épidémie qui s'étend La fête est finie on descend Les pensées qui glacent la raison Paupières baissées, visage gris Surgissent les fantomes de notre lit On ouvre le loquet de la grille Du taudit qu'on appelle maison Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me Protect me Protège-moi, protège-moi Protège-moi, protège-moi Protège-moi, protège-moi Protège-moi, protège-moi Sommes nous les jouets du destin Souviens toi des moments divins Planants, éclatés au matin Et maintenant nous sommes tout seuls Perdus les reves de s'aimer Les temps où on avait rien fait Il nous reste toute une vie pour pleurer Et maintenant nous sommes tout seuls Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me Protect me Protect me from what I want (Protège-moi, protège-moi) Protect me from what I want (Protège-moi, protège-moi) Protect me from what I want (Protège-moi, protège-moi) Protect me Protect me Protège-moi, protège-moi Protège-moi, protège-moi Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me Protect me Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me Protect me Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me from what I want Protect me Protect me

 

Vertaling

Dit is de malaise van het moment De epidemie die zich verspreidt Het feest is voorbij, we gaan naar beneden. De gedachten die de reden bevriezen Oogleden omlaag, gezicht grijs De geesten van ons bed komen tevoorschijn We openen de grendel van de poort Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm mij. Bescherm mij. Bescherm me, bescherm me Bescherm me, bescherm me Bescherm me, bescherm me Bescherm me, bescherm me Zijn wij de speelballen van het lot Herinner de goddelijke momenten Zwevend, barstend in de ochtend En nu zijn we helemaal alleen Verloren de dromen om van elkaar te houden De keren dat we niets deden We hebben een heel leven om te rouwen En nu zijn we helemaal alleen Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm mij. Bescherm mij. Bescherm me tegen wat ik wil. (Bescherm me, bescherm me) Bescherm me tegen wat ik wil. (Bescherm me, bescherm me) Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm mij. Bescherm mij. Bescherm me, bescherm me Bescherm me, bescherm me Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me Bescherm mij Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm mij Bescherm mij Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm me tegen wat ik wil Bescherm mij Bescherm mij