Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: planet hemp Songtekst: hc3

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: planet hemp - hc3 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hc3? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van planet hemp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van planet hemp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hc3 .

Origineel

Vou guiando pela cidade vou, quebrando os vidros. Sem sentido algum, ocultado pela fumaça. Que me leva mais longe que qualquer motor. Aumento a velocidade, eu vejo tudo mas ninguém me vê. Flashback! Agora eu sei. Tá na hora de acender, eu me precipitei. Milhas e milhas já viajei. Outros lugares acima do além. Sobe pra cabeça e antes que eu esqueça, enxergo coisas que você não vê. Sobe pra cabeça e antes que eu esqueça, enxergo coisas que você não vê. Vou guiando pela cidade vou, quebrando os vidros. Sem sentido algum, ocultado pela fumaça. Que me leva mais longe que qualquer motor. Aumento a velocidade, eu vejo tudo mas ninguém me vê

 

Vertaling

Ik rij door de stad waar ik heen ga, breek het glas. Zonder enig gevoel, verborgen door rook. Dat brengt me verder dan welke motor ook. Ik verhoog de snelheid, ik zie alles maar niemand ziet mij. Flashback! Nu weet ik het. Het is tijd om op te steken, ik haastte me. Mijlen en mijlen heb ik gereisd. Andere plaatsen boven het hiernamaals. Kom naar mijn hoofd en voordat ik het vergeet, ik zie dingen die jij niet kunt zien. Ga in mijn hoofd zitten en voor ik het vergeet, zie ik dingen die jij niet ziet Ik rij door de stad, breek het glas Helemaal geen zin, verborgen door de rook Dat brengt me verder dan welke motor dan ook Verhoog de snelheid, ik zie alles maar niemand ziet mij