Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Plumb Songtekst: Need You Know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Plumb - Need You Know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Need You Know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Plumb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Plumb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Need You Know .

Origineel

NEED YOU NOW - PLUMB Well, everybody's got a story to tell And everybody's got a wound to be healed I want to believe there's beauty here 'Cause oh, I get so tired of holding on I can't let go, I can't move on I want to believe there's meaning here How many times have you heard me cry out "God please take this"? How many times have you given me strength to Just keep breathing? Oh I need you God, I need you now. Standing on a road I didn't plan Wondering how I got to where I am I'm trying to hear that still small voice I'm trying to hear above the noise How many times have you heard me cry out "God please take this"? How many times have you given me strength to Just keep breathing? Oh I need you God, I need you now. Though I walk, Though I walk through the shadows And I, I am so afraid Please stay, please stay right beside me With every single step I take How many times have you heard me cry out? And how many times have you given me strength? How many times have you heard me cry out "God please take this"? How many times have you given me strength to Just keep breathing? Oh I need you God, I need you now. I need you now Oh I need you God, I need you now. I need you now I need you now

 

Vertaling

Need You Now - PLUMB Nou ja, iedereen heeft een verhaal te vertellen En iedereen heeft een wond te genezen Ik wil geloven dat er schoonheid hier Want oh, word ik zo moe van het vasthouden Ik kan je niet laten gaan, ik kan niet verder gaan Ik wil geloven dat er hier wat betekent Hoe vaak heb je hoorde me roepen "God neem dit"? Hoe vaak heb je mij de kracht gegeven om Gewoon blijven ademen? Oh ik heb je nodig God, ik heb je nu nodig. Staande op een weg die ik niet van plan Vraagt ​​u zich af hoe ik aan waar ik ben Ik benproberen om die stille, zachte stem horen Ik probeer boven het geluid te horen Hoe vaak heb je hoorde me roepen "God neem dit"? Hoe vaak heb je mij de kracht gegeven om Gewoon blijven ademen? Oh ik heb je nodig God, ik heb je nu nodig. Als ik wandel, Al ga ik door de schaduwen En ik, ik ben zo bang Blijf alsjeblieft, alsjeblieft blijf rechts naast me Met elke stap die ik neem Hoe vaak heb je hoorde me roepen? En hoe vaak heb je me kracht gegeven? Hoe vaak hebje hoorde me roepen "God neem dit"? Hoe vaak heb je mij de kracht gegeven om Gewoon blijven ademen? Oh ik heb je nodig God, ik heb je nu nodig. Ik moet u nu Oh ik heb je nodig God, ik heb je nu nodig. Ik moet u nu Ik moet u nu