Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Plus 355 Songtekst: Edhe Këtë Verë

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Plus 355 - Edhe Këtë Verë ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Edhe Këtë Verë? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Plus 355! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Plus 355 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Edhe Këtë Verë .

Origineel

Eshte Vere Vere ? Eshte Vere Vere ? Me ritmin magjik dhe stilin karakteristik ( tik,tik ) U ktheva me dhurata per sezonin turistik ( tik,tik ) Me shpejtesin e zerit per cdo mik edhe armik nga egjeu ne baltik nga joni ne adriatik Nuk jam titanik, nuk kam nevoj per panik, udhetimi im nuk e ka fundin tragjik, Ngrihuni me lart ( Lart ) gjithcka kozmik, shum mir, shum nice, shum real, shum muzik Talenti im eshte qe te futem elaktik ( tik,tik ) Ti ve skenes zjarrin dhe te quhem e te ik ( ik,ik) Me jepni cmimin tim, mos me beni politik, jam idhull por i mir nuk jam thjesht simpatik, super show, super hi, energjik, super vetja ime dhe kuceder ne publik super kokteil, sikur super g-boni, super g, super bani, super super Refreni ( 2X ) Edhe kete ver ketu jam Gjithmon me nje buzeqeshje me vete Edhe kete ver ketu jam ne aeroporte dhe breg dete Edhe kete ver ketu jam sikur ne meshiren e eres Ne kete shqiperin e bukur Euforik si fllad i veres Euforik zakonisht te buzeqeshur bukur te sjellshem dhe bukur te veshur edhe kete ver po klabi jon eshte i ngjeshur do kendojme per vajzat qe duan te na shohin zhveshur. Domethene te zhveshur ne stilin veror, ne plazhet e ballkanit dhe jugor edhe verior, gati per aventura ne 24 ore me plus 355 (plus 355) Plus 355 kilometra ne ore (Kilometera ne ore ) Edhe kete ver ne koncerte dhe klipe, suksese te metejshme dhe disko grafike, shume ekzotike kjo ver dhe umnike, shume erotike, thjesht shum fantastike, shume nice po po shume me pelqen, te pi e te kercej, te kendoj, te fluturoj, Shume e ngroht vera jone, ktu edhe sivjet MXH, ngrini duart, ngrini gotat me nje goje, Je e bukur, je e mir, jem i lumturuar me vajze te bukura ne plazh i dashuruar, ktu edhe kete ver ne bregdete dhe pishina, neper fush edhe lugina jeten duke e shijuar, duke pi birr, edhe duke udhetuar Pushimet dhe kete vit i kam sponsorizuar, me shok edhe shoqe, ne klabe i rethuar. Klodi ? Plus 355 ? Ajde gezuar Refreni ( 2X ) Edhe kete ver ketu jam Gjithmon me nje buzeqeshje me vete Edhe kete ver ketu jam ne aeroporte dhe breg dete Edhe kete ver ketu jam sikur ne meshiren e eres Ne kete shqiperin e bukur Euforik si fllad i veres Put It On, Put It On, Put It On Don?t Stop ( 3X ) Po Me Thuj Shqipe Watcha Gonna Do Watcha Got Put It On, Put It On, Put It On Don?t Stop ( 3X ) Po Me Thuj Shqipe Watcha Gonna Do Watcha Got

 

Vertaling

Eshte Vere Vere ? Eshte Vere Vere ? Me ritmin magjik dhe stilin karakteristik ( tik,tik ) U ktheva me dhurata per sezonin turistik ( tik,tik ) Me shpejtesin e zerit per cdo mik edhe armik nga egjeu ne baltik nga joni ne adriatik Nuk jam titanik, nuk kam nevoj per panik, udhetimi im nuk e ka fundin tragjik, Ngrihuni me lart ( Lart ) gjithcka kozmik, shum mir, shum nice, shum real, shum muzik Talenti im eshte qe te futem elaktik ( tik,tik ) Ti ve skenes zjarrin dhe te quhem e te ik ( ik,ik) Me jepni cmimin tim, mos me beni politik, jam idhull por i mir nuk jam thjesht simpatik, super show, super hi, energjik, super vetja ime dhe kuceder ne publik super kokteil, sikur super g-boni, super g, super bani, super super Refreni ( 2X ) Edhe kete ver ketu jam Gjithmon me nje buzeqeshje me vete Edhe kete ver ketu jam ne aeroporte dhe breg dete Edhe kete ver ketu jam sikur ne meshiren e eres Ne kete shqiperin e bukur Euforik si fllad i veres Euforik zakonisht te buzeqeshur bukur te sjellshem dhe bukur te veshur edhe kete ver po klabi jon eshte i ngjeshur do kendojme per vajzat qe duan te na shohin zhveshur. Domethene te zhveshur ne stilin veror, ne plazhet e ballkanit dhe jugor edhe verior, gati per aventura ne 24 ore me plus 355 (plus 355) Plus 355 kilometra ne ore (Kilometera ne ore ) Edhe kete ver ne koncerte dhe klipe, suksese te metejshme dhe disko grafike, shume ekzotike kjo ver dhe umnike, shume erotike, thjesht shum fantastike, shume nice po po shume me pelqen, te pi e te kercej, te kendoj, te fluturoj, Shume e ngroht vera jone, ktu edhe sivjet MXH, ngrini duart, ngrini gotat me nje goje, Je e bukur, je e mir, jem i lumturuar me vajze te bukura ne plazh i dashuruar, ktu edhe kete ver ne bregdete dhe pishina, neper fush edhe lugina jeten duke e shijuar, duke pi birr, edhe duke udhetuar Pushimet dhe kete vit i kam sponsorizuar, me shok edhe shoqe, ne klabe i rethuar. Klodi ? Plus 355 ? Ajde gezuar Refreni ( 2X ) Edhe kete ver ketu jam Gjithmon me nje buzeqeshje me vete Edhe kete ver ketu jam ne aeroporte dhe breg dete Edhe kete ver ketu jam sikur ne meshiren e eres Ne kete shqiperin e bukur Euforik si fllad i veres Put It On, Put It On, Put It On Don?t Stop ( 3X ) Po Me Thuj Shqipe Watcha Gonna Do Watcha Got Put It On, Put It On, Put It On Don?t Stop ( 3X ) Po Me Thuj Shqipe Watcha Gonna Do Watcha Got