Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pnau Songtekst: Baby I Dont Know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pnau - Baby I Dont Know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Baby I Dont Know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pnau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pnau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Baby I Dont Know .

Origineel

Baby I don't know Just why I love you so Maybe it's just the way That god made me this day ay oh ay oh ay ay oh ay oh ay Honey I need you And im feeling for you It wont be too long til That I ask what again

 

Vertaling

Baby Ik weet het niet Net waarom ik hou van je zo Misschien is het gewoon de manier waarop Dat god maakte me deze dag ay oh ay oh ay ay oh ay oh ay Schat ik heb je nodig En im gevoel voor u Het zal niet al te lang til zijn Dat ik wat meer vragen