Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: poetasp Songtekst: amor dividido

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: poetasp - amor dividido ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor dividido? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van poetasp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van poetasp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor dividido .

Origineel

Hoje tem que decidir. Pois não vou mais tolerar. O teu jeito estranho de amar eu e outra pessoa. Quando queres vem me procurar. Amanhece e me deixa no ar. Se esquece do meu sentimento. Por favor, dá um tempo. Passa a noite com ele também. Sei que ele te faz tanto bem. Mas não quer me perder e me abraça. Dizendo baixinho. Não se zangue, pois vou decidir. Pouco tempo eu te conheci. O bastante para te amar, te entregar minha vida. É que eu te amo demais. Se te vejo com outro rapaz. O ciúme corrói o meu peito. Por favor, dá um jeito. Se hoje você está junto a mim. Eu não sei o teu amor dividir. Eu não sei até quando em tua vida. Eu possa existir. É que eu te amo demais. Perdi toda minha paz. Você faz do amor que eu tenho. Muito sofrimento. Sei que hoje o dia é meu. Mas o sonho não existe mais. E que o amor de verdade pertence a um só rapaz. Passa a noite com ele também. Sei que ele te faz tanto bem. Mas não quer me perder e me abraça. Dizendo baixinho. Não se zangue, pois vou decidir. Pouco tempo eu te conheci. O bastante para te amar, te entregar minha vida. Passa a noite com ele também. Sei que ele te faz tanto bem. Mas não quer me perder e me abraça. Dizendo baixinho. Não se zangue, pois vou decidir. Pouco tempo eu te conheci. O bastante para te amar, te entregar minha vida. É que eu te amo demais. Se te vejo com outro rapaz. O ciúme corrói o meu peito. Por favor, dá um jeito. Se hoje você está junto a mim. Eu não sei o teu amor dividir. Eu não sei até quando em tua vida. Eu possa existir. É que eu te amo demais. Perdi toda minha paz. Você faz do amor que eu tenho. Muito sofrimento. Sei que hoje o dia é meu. Mas o sonho não existe mais. E que o amor de verdade pertence a um só rapaz. E que o amor de verdade pertence a um só rapaz

 

Vertaling

Vandaag moet je beslissen. Want ik zal niet langer tolereren. Jouw vreemde manier om van mij te houden en van iemand anders. Als je me wilt komen zoeken. Amanhece e me deixa no ar. Je vergeet mijn gevoelens. Alsjeblieft, doe me een lol. Breng de nacht ook met hem door. Ik weet dat hij je zo veel goed doet. Maar je wilt me niet verliezen en me vasthouden. Zachtjes zeggen. Wees niet boos, ik beslis wel. Ik ken je nog maar kort. Lang genoeg om van je te houden, om je mijn leven te geven. Het is gewoon dat ik te veel van je hou. Als ik je met een andere jongen zie. Jaloezie vreet aan mijn borstkas. Maak het alsjeblieft. Als je vandaag bij me bent. Ik ken je liefde niet om te delen. Ik weet niet tot wanneer in je leven. "Ik kan bestaan. Het is gewoon dat ik te veel van je hou. Ik heb al mijn rust verloren. Jij maakt de liefde die ik heb. Veel lijden. Ik weet dat vandaag mijn dag is. Maar de droom bestaat niet meer En die ware liefde behoort toe aan één jongen. Breng de nacht ook met hem door. "Ik weet dat hij je zoveel goeds doet. "Maar je wilt me niet verliezen en me vasthouden. Zachtjes zeggen. Wees niet boos, want ik zal beslissen. Ik ken je nog maar kort. Lang genoeg om van je te houden, om je mijn leven te geven. Breng de nacht ook met hem door. Ik weet dat hij je zo veel goed doet. Maar je wilt me niet verliezen en me vasthouden. Zachtjes zeggen. Wees niet boos, want ik zal beslissen. Ik ken je nog maar kort. Lang genoeg om van je te houden, om je mijn leven te geven. Het is gewoon dat ik te veel van je hou. Als ik je met een andere jongen zie. Jaloezie vreet aan mijn borstkas. Maak het alsjeblieft. Als je vandaag bij me bent. Ik ken je liefde niet om te delen. Ik weet niet tot wanneer in je leven. "Ik kan bestaan. Het is gewoon dat ik te veel van je hou. Ik heb al mijn rust verloren. Jij maakt de liefde die ik heb. Veel lijden. Ik weet dat vandaag mijn dag is. Maar de droom bestaat niet meer En dat ware liefde behoort aan een jongen En dat ware liefde behoort aan een jongen