Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Poets Of The Fall Songtekst: Roses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Poets Of The Fall - Roses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Roses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Poets Of The Fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Poets Of The Fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Roses .

Origineel

I've walked the distance, I paid my dues and tried to have a go at what I thought I knew was real, held No appeal I've been to places, I've seen the tidings, I bought a book of rules for every coin that I could steal And so I came to gaze upon the stars, when they were yet unborn And consequently, tear at my old scars, and the mask I had outworn So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again [ Lyrics from: ] I've heard the rumors, started fires, I sowed a sordid lot of plays for keeps for what I need, behold The demons that I freed I've tried my best at wearing the hard hat, but healing doesn't seem to happen when you hide away the Seed And so I came across the medicine man, and he showed me what I'd forlorn For if I'm stayed it happens by my own hand, and my own voice full of scorn So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again Without you I'm nothing at all And life has the face of a morbid game With you nothing seems impossible It all seems to fit the frame So when I'm crying alone Yeah, when I'm cold as a dying stone Grow me a garden of roses Paint me the colors of sky and rain Teach me to speak with their voices Show me the way and I'll try again

 

Vertaling

Ik liep de afstand, betaalde ik mijn rechten en probeerde om een ??te gaan op wat ik dacht dat ik wist echt was, gehouden Geen beroep Ik ben al naar plaatsen, heb ik gezien dat de tijdingen Ik kocht een boek van de regels voor elke munt die ik kon stelen En dus heb ik naar blik op de sterren, toen ze nog ongeboren kwam En bijgevolg traan op mijn oude littekens, en het masker had ik versleten Dus als ik alleen ben huilen Ja, als ik zo koud als een stervende steen Grow me een tuin van rozen Paint me de kleuren van de hemel en regen Leer mij om te spreken met hun stem Wijs me de weg en ik zal het opnieuw proberen [Lyrics from: ] Ik heb de geruchten gehoord, begon branden, zaaide ik een smerige veel speelt voor houdt voor wat ik nodig heb, zie De demonen die ik bevrijd Ik heb geprobeerd mijn best op het dragen van de helm, maar genezing lijkt niet te gebeuren wanneer je verstoppen van de Zaad En zo kwam ik het medicijn man, en hij heeft me laten zien wat ik had verlaten Want als ik bleef het gebeurt door mijn eigen hand, en mijn eigen stem volverachting Dus als ik alleen ben huilen Ja, als ik zo koud als een stervende steen Grow me een tuin van rozen Paint me de kleuren van de hemel en regen Leer mij om te spreken met hun stem Wijs me de weg en ik zal het opnieuw proberen Zonder jou ben ik helemaal niets En het leven heeft het gezicht van een morbide spel Met je niets lijkt onmogelijk Het lijkt allemaal te passen het frame Dus als ik alleen ben huilen Ja, als ik zo koud als een stervende steen Grow me een tuin van rozen Paint me de kleuren van de hemel en regen Leer mij om te spreken met hun stem Wijs me de weg en ik zal het opnieuw proberen