Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pointer Sisters Songtekst: Jump For My Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pointer Sisters - Jump For My Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jump For My Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pointer Sisters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pointer Sisters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jump For My Love .

Origineel

Your eyes tell me how you love me Can feel it in your heart beat I know you like what you see Hold me, I`ll give that you need Wrap your love around me You`re so excited, I can feel you Getting hotter, oh baby I`ll take you down, I`ll take you down Where no one`s ever gone before And if you want more, if you want more More, more, more Jump for my love Jump in and feel my touch Jump you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love Jump, I know my heart can make you happy Jump in, you know these arms Can feel you up Jump, you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love You told me, I`m the only woman for you Nobody does you like I do Then make a move before you try and Go much farther, oh baby You`re the one, you, you are the one And heaven waits here at my door And if you want more, If you want more, more, more then When you are next to me, oh I come alive Your love burns inside Feels so right Come to me if you want me tonight jump Jump if you want to taste my kisses In the night then Jump, jump, jump Jump, you know my heart can Make you happy Jump, you know theese arms can feel you up Jump in, you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love

 

Vertaling

Your eyes tell me how you love me Can feel it in your heart beat I know you like what you see Hold me, I`ll give that you need Wrap your love around me You`re so excited, I can feel you Getting hotter, oh baby I`ll take you down, I`ll take you down Where no one`s ever gone before And if you want more, if you want more More, more, more Jump for my love Jump in and feel my touch Jump you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love Jump, I know my heart can make you happy Jump in, you know these arms Can feel you up Jump, you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love You told me, I`m the only woman for you Nobody does you like I do Then make a move before you try and Go much farther, oh baby You`re the one, you, you are the one And heaven waits here at my door And if you want more, If you want more, more, more then When you are next to me, oh I come alive Your love burns inside Feels so right Come to me if you want me tonight jump Jump if you want to taste my kisses In the night then Jump, jump, jump Jump, you know my heart can Make you happy Jump, you know theese arms can feel you up Jump in, you want to taste my kisses In the night then Jump, jump for my love