Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: poison Songtekst: i won't forget you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: poison - i won't forget you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i won't forget you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van poison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van poison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i won't forget you .

Origineel

Late at night I close my eyes And think of how things could have been And when I look back I remember some words you had said to me It's better to have lost at love Then never to have loved at all I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I could I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I should, yeah Sometimes in my head I can still see pictures of you And I laugh to myself When I think of all those crazy things that we used to do Although miles come between us Just between you and me I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I could I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I should, yeah I should let you fade away But that just wouldn't be me Oh, baby Although miles come between us Just between you and me I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I could I won't forget you baby (I won't forget you) Even though I should, yeah I won't forget you baby (I won't forget you) Memories slowly fade I won't forget you baby (I won't forget you) And all the plans we made I won't forget you baby

 

Vertaling

s Avonds laat sluit ik mijn ogen en denk aan hoe het had kunnen zijn En als ik terug kijk herinner ik me de woorden die je tegen me zei Het is beter te hebben verloren in de liefde Dan nooit liefgehad te hebben Ik zal je niet vergeten schat (ik zal je niet vergeten) Ook al zou ik het kunnen Ik zal je niet vergeten schatje (ik zal je niet vergeten) Ook al zou ik het moeten, ja Soms in mijn hoofd zie ik nog steeds foto's van jou En dan lach ik in mezelf Als ik denk aan al die gekke dingen die we vroeger deden Hoewel er mijlen tussen ons komen Alleen tussen jou en mij ik zal je niet vergeten schatje (ik zal je niet vergeten) Ook al zou ik het kunnen I won't forget you baby (ik zal je niet vergeten) Ook al zou ik, ja I should let you fade away But that just wouldn't be me Oh, baby Al komen er mijlen tussen ons Just between you and me I won't forget you baby (ik zal je niet vergeten) Ook al zou ik het kunnen I won't forget you baby (I won't forget you) Ook al zou ik het moeten, ja I won't forget you baby (I won't forget you) Herinneringen vervagen langzaam I won't forget you baby (I won't forget you) And all the plans we made I won't forget you baby