Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: poison Songtekst: let me go to the show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: poison - let me go to the show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me go to the show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van poison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van poison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me go to the show .

Origineel

Mama, please let me go to the show I dig those bad boys playing that rock and roll No way, son, you can't go out tonight So I got real upset, put up the biggest fight [Chorus] Mama, let me go to the show I dig those bad boys playing that rock and roll Mama, let me go out tonight Mama, please, before I lose my mind Out the window Shimmy down the tree I take a look around make sure no one's watching me I steal the keys and take my old man's Chevrolet I can hear my Mama scream from ten miles away [Chorus] Rock and roll rodeo Rock and roll rodeo [Chorus]

 

Vertaling

Mama, laat me alsjeblieft naar de show gaan. Ik hou van die slechte jongens die rock en roll spelen Geen denken aan, zoon, je kan vanavond niet uit gaan. Dus ik was erg overstuur, en heb het grootste gevecht geleverd [refrein] Mama, laat me naar de show gaan I dig those bad boys playing that rock and roll Mama, laat me vanavond uitgaan Mama, alsjeblieft, voor ik gek word Uit het raam Shimmy down the tree Ik kijk even rond om zeker te zijn dat niemand me ziet Ik steel de sleutels en neem de Chevrolet van mijn vader Ik kan mijn moeder horen schreeuwen van tien mijl ver [Chorus] Rock en roll rodeo Rock en roll rodeo [Chorus]