Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Poison Songtekst: Talk Dirty To Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Poison - Talk Dirty To Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Talk Dirty To Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Poison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Poison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Talk Dirty To Me .

Origineel

You know I never I never seen you look so good You never act the way you should But I like it And I know you like it too The way that I want you I gotta have you Oh yes, I do I never I never ever stay out late You know that I can hardly wait Just to see you And I know you can not wait A'wait to see me too I gotta touch you Cause baby we'll be At the drive-in In the old man's Ford behind the bushes till I'm screamin' for more Down the basement lock the cellar door And baby Talk dirty to me You know I call you I call you on the telephone I'm only hoping that you're home So I can hear you When you say those words to me And whisper so softly I gotta hear you Cause baby we'll be At the drive-in In the old man's Ford behind the bushes till I'm screamin' for more Down the basement lock the cellar door And baby Talk dirty to me C.C. pick up that guitar and talk to me Cause baby we'll be At the drive-in In the old man's Ford behind the bushes till I'm screamin' for more more more! Down the basement and lock the cellar door And baby Talk dirty to me yeah And baby talk dirty to me yeah yeah yeah yeah and baby talk dirty to me

 

Vertaling

Je weet dat ik nooit meer Ik heb nog nooit gezien je ziet er zo goed Je hoeft nooit te handelen zoals je zou moeten Maar ik vind het En ik weet dat je het ook mooi vinden De manier waarop ik wil dat je Ik moet heb je Oh ja, ik doe Ik heb nooit Ik heb nooit te laat blijf uit Je weet dat ik nauwelijks kan wachten Alleen maar om je te zien En ik weet dat je niet kunt wachten A'wait al te zien me Ik moet je aanraken Oorzaak kindje we zullen In de drive-in In de oude man Ford achter de struiken tot ik Screamin 'voor meer Naar beneden de kelder slot van de kelderdeur En baby Talk Dirty mij Je weet dat ik bel je Ik bel je aan de telefoon Ik ben alleen hoop dat je thuis bent Dus ik kan je horen Als je zegt die woorden tot mij En zo zacht fluisteren Ik moet je horen Oorzaak kindje we zullen In de drive-in In de oude man Ford achter de struiken tot ik Screamin 'voor meer Naar beneden de kelder slot van de kelderdeur En baby Talk Dirty mij CC pick up die gitaar en met me praten Oorzaak kindje we zullen In de drive-in In de oude man Ford achter de struiken tot ik benScreamin 'voor meer meer meer! Naar beneden de kelder en vergrendel de kelderdeur En baby Praat vuil naar me yeah En baby Talk Dirty me yeah yeah yeah yeah en baby Talk Dirty mij