Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Polica Songtekst: The Maker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Polica - The Maker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Maker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Polica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Polica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Maker .

Origineel

Maker of the lips I kiss Maker of the life I miss There's the boss who draws the gun White balloon the setting sun No, I can't roll 'cause I’m too lonely Oh my God, why won't you hold me (x2) He won’t love me like that He won't love me like that Maker of the lips I kiss Maker of the life I miss There's a boss who draws the gun White balloon the setting sun No, I can't roll 'cause I’m too lonely Oh my God, why won't you hold me He won't love me like that He won't love me like that He won't love me like that No, I can't roll 'cause I’m too lonely Oh my God, why won't you hold me He won't love me like that He won't love me like that He won't love me He won’t love me like that

 

Vertaling

Maker van de lippen Ik kus Maker van het leven dat ik mis Er is de baas die het pistool trekt Witte ballon de ondergaande zon Nee, ik kan niet rollen want ik ben te eenzaam O mijn God, waarom wil je me niet vasthouden (X2) Hij zal mij niet lief als dat Hij zal mij niet lief als dat Maker van de lippen Ik kus Maker van het leven dat ik mis Er is een baas die het pistool trekt Witte ballon de ondergaande zon Nee, ik kan niet rollen want ik ben te eenzaam O mijn God, waarom wil je me niet vasthouden Hij zal mij niet lief als dat Hij zal mij niet lief zoalsdat Hij zal mij niet lief als dat Nee, ik kan niet rollen want ik ben te eenzaam O mijn God, waarom wil je me niet vasthouden Hij zal mij niet lief als dat Hij zal mij niet lief als dat Hij zal niet van mij Hij zal mij niet lief als dat