Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: polly scattergood Songtekst: please don't touch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: polly scattergood - please don't touch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please don't touch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van polly scattergood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van polly scattergood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please don't touch .

Origineel

Can't play pretty tunes my hair is always messy And I can't walk in a straight line My path is always, always gritty And I like to play piano but it's often out of tune And there are lots of broken fingers In the dark parts of my room Please don't touch Please don't stop and stare Yes I thank you for your kindness But there's sadness in the air Please don't touch 'Cause it makes me jitter And although I lost my mind sir I think you lost yours quicker Please don't touch Love me tender, love me true Show your colors black and blue Make another crupper on the sofa Eating marmalade Hate to pry now it's forgotten Feeling strange and looking rotten Fighting like a soldier over skinny jeans and pick'n' mix Fickle like a fruit machine Playing with the cruise ship queen Taking all his apples And then going to play hide and seek If you feel me please don't brake me Please don't let that rat man take me 'Cause he thinks I'm weird Well what's a girl to do Please don't touch Please don't stop and stare Yes I thank you for your kindness But there's sadness in the air Please don't touch 'Cause it makes me jitter And although I lost my mind, sir I think you lost yours quicker Please don't touch Don't stop, stop and stare Yes I thank you for your kindness But there's sadness in the air Please don't touch

 

Vertaling

Ik kan geen mooie liedjes spelen, mijn haar zit altijd rommelig en ik kan niet in een rechte lijn lopen mijn pad is altijd, altijd korrelig en ik speel graag piano maar het is vaak vals en er zijn veel gebroken vingers In de donkere delen van mijn kamer Gelieve niet aan te raken Stop niet en staar niet Ja, ik dank u voor uw goedheid Maar er hangt droefheid in de lucht Alsjeblieft, raak me niet aan. Want het maakt me nerveus En hoewel ik mijn verstand verloor, meneer Ik denk dat u het uwe sneller verloor Alsjeblieft, raak me niet aan. Hou teder van me, hou echt van me Toon je kleuren zwart en blauw Maak nog een crupper op de bank Eet marmelade Haat het om te wrikken nu het vergeten is Voel me vreemd en zie er verrot uit Vechten als een soldaat over skinny jeans en pick'n' mix Wispelturig als een fruitmachine Spelend met de koningin van het cruiseschip Al zijn appels nemen En dan verstoppertje spelen Als je me voelt, rem me dan niet af. Laat die rattenman me alsjeblieft niet meenemen Want hij denkt dat ik raar ben Nou wat moet een meisje doen Raak me alsjeblieft niet aan Stop niet en staar niet Ja, ik dank u voor uw goedheid Maar er hangt droefheid in de lucht Alsjeblieft, raak me niet aan. Want het maakt me nerveus En hoewel ik mijn verstand verloor, meneer Ik denk dat u het uwe sneller verloor Alsjeblieft, raak me niet aan. Niet stoppen, stoppen en staren Ja, ik dank u voor uw goedheid Maar er hangt droefheid in de lucht Alsjeblieft, raak me niet aan.