Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: poni hoax Songtekst: cheerleader in my dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: poni hoax - cheerleader in my dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cheerleader in my dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van poni hoax! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van poni hoax en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cheerleader in my dreams .

Origineel

Will you fall down into my life? Will you fall down into my life? Will you fall down? Angel Angel Will you fall down into my life? Will you fall down into my life? Will you fall down? Angel Angel Cheerleader in my dreams Things are not just what they seem Cheerleader in my dreams My love My unsubstantial love Will you catch me when I'm falling down? Will you catch me when I'm falling down? When I'm falling? Angel Angel Will you catch me when I'm falling down? Will you catch me when I'm falling down? When I'm falling? Angel Angel Cheerleader in my dreams Things are not just what they seem Cheerleader in my dreams My love My unsubstantial love Will you fall down into my life? Will you fall down into my life? Will you fall down? Angel Angel Will you catch me when I'm falling down? Will you catch me when I'm falling down? When I'm falling? Angel Angel Cheerleader in my dreams Things are not just what they seem Cheerleader in my dreams My love My unsubstantial love

 

Vertaling

Val je in mijn leven? Wil je in mijn leven vallen? Wil je naar beneden vallen? Engel Engel Wil je in mijn leven vallen? Wil je in mijn leven vallen? Wil je naar beneden vallen? Engel Engel Cheerleader in mijn dromen Dingen zijn niet wat ze lijken Cheerleader in mijn dromen Mijn liefde Mijn niet-substantiële liefde Wil je me opvangen als ik neerval? Wil je me opvangen als ik naar beneden val? Als ik val? Engel Angel Wil je me opvangen als ik naar beneden val? Zul je me opvangen als ik naar beneden val? Als ik val? Angel Angel Cheerleader in mijn dromen Dingen zijn niet wat ze lijken Cheerleader in mijn dromen Mijn liefde Mijn niet-substantiële liefde Val je in mijn leven? Wil je in mijn leven vallen? Wil je naar beneden vallen? Angel Angel Will you catch me when I'm falling down? Will you catch me when I'm falling down? When I'm falling? Angel Angel Cheerleader in mijn dromen Dingen zijn niet wat ze lijken Cheerleader in mijn dromen Mijn liefde Mijn niet-substantiële liefde