Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Poodles Songtekst: Night Of Passion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Poodles - Night Of Passion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Night Of Passion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Poodles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Poodles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Night Of Passion .

Origineel

My heart is screaming out your name Night falls, my mind recalls the sound of your heart breathing Thoughts of your thousand kisses burning on my skin I feel your desire as the moonlight lingers in the sky I'm walking trough fire, can't you hear me when I cry Chorus: One night of passion, one night of hunger And my attraction is getting stronger I need to feel you, I need to hold you I can't deny 'cause my heart is screaming out your name My heart is screaming out your name Tonight I won't be alone, doesn't mean that I'm not lonely One minute is like an hour until you calm my pain I feel your desire as the moonlight lingers in the sky I walking trough fire, can't you hear me when I cry Chorus My heart is screaming out your name Every time you're not around You're a thought within my mind Hold me near, never fear I'm right beside Chorus Chorus

 

Vertaling

Mijn hart schreeuwt je naam Avond valt, mijn geest herinnert aan het geluid van je hart ademhaling Gedachten van je duizend kussen branden op mijn huid Ik voel uw wens als het maanlicht hangen in de lucht I'm walking trog brand, niet kan je me horen wanneer ik huilen Chorus: Een nacht van passie, een nacht van de honger En mijn attractie wordt steeds sterker Ik moet voel je, ik moet je houden Ik kan niet ontkennen want mijn hart schreeuwt je naam Mijn hart schreeuwt je naam Vanavond zal ik niet alleen te zijn, betekent niet dat ik niet eenzaam ben Een minuut is als een uur totdat je mijn pijn kalm Ik voel uw wens als het maanlicht hangen in de lucht Ik wandel trog brand, niet kan je me horen wanneer ik huilen Chorus Mijn hart schreeuwt je naam Iedere keer dat u er niet bent Je bent een gedachte in mijn hoofd Houd mij in de buurt, nooit bang Ik ben rechts naast Chorus Chorus