Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: POP ETC Songtekst: Speak Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: POP ETC - Speak Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Speak Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van POP ETC! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van POP ETC en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Speak Up .

Origineel

All my lovers surround me Like virgins clean today Waist deep in the water Pushing my body away Oh what lengths we go To put the past away Oh how many drops can you squeeze out to explain What happened one day? Here one of them stay behind And trailed me from afar I saw her eyes lit up Like colors in the dark But when our gazes met I was half a world away It still shortens my breath As I turn to say "When we meet another way You wont recognize my face" When we meet one way or another You wont You wont speak up, speak up, speak up" "When we meet one way You wont recognize my face" When we meet one way or another You wont You wont speak up, speak up, speak up" And one day it soothes me The next it bleeds me dry It plays out like a lifetime Before the morning light How beautiful it was to be anything at all But somehow it strikes me That time came a bit off "When we meet another way You wont recognize my face" When we meet one way or another You wont You wont speak up, speak up, speak up" "When we meet one way You wont recognize my face" When we meet one way or another You wont You wont speak up, speak up, speak up" You wont speak up, speak up You wont speak up, speak up You wont speak up, speak up Read more: Pop Etc. - Speak Up Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Al mijn geliefden omringen mij Net als maagden vandaag schoon Taille diep in het water Duwen mijn lichaam weg Oh hoe ver we gaan Om het verleden weg te zetten Oh hoeveel druppels kunt u squeeze out om uit te leggen Wat gebeurde er op een dag? Hier een van hen blijven achter En sleepte me uit de verte Ik zag haar ogen lichtten op Als kleuren in het donker Maar toen onze blikken ontmoetten Ik was een halve wereld weg Het verkort nog steeds mijn adem Zoals ik draai te zeggen "Toen we elkaar op een andere manier Je herkent wont mijn gezicht " Als we elkaar op een manier ofander U wont Je spreekt gewoon up, spreken, spreken " "Toen we elkaar ontmoeten op één manier Je herkent wont mijn gezicht " Als we elkaar op een of andere manier U wont Je spreekt gewoon up, spreken, spreken " En op een dag het ontspant me De volgende bloedens me droog Het speelt zich af als een mensenleven Voordat de ochtend licht Hoe mooi het was om iets te allen Maar een of andere manier lijkt het me Die tijd kwam een ​​beetje uit "Toen we elkaar op een andere manier Je herkent wont mijn gezicht " Als we elkaar op een of andere manier U wont Uwont spreken, spreken, spreken " "Toen we elkaar ontmoeten op één manier Je herkent wont mijn gezicht " Als we elkaar op een of andere manier U wont Je spreekt gewoon up, spreken, spreken " Je spreekt gewoon up, spreken Je spreekt gewoon up, spreken Je spreekt gewoon up, spreken Lees meer: ​​Pop Etc. - Speak Up Lyrics | MetroLyrics