Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: poppy Songtekst: moshi moshi (clarabell remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: poppy - moshi moshi (clarabell remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moshi moshi (clarabell remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van poppy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van poppy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moshi moshi (clarabell remix) .

Origineel

[Verse 1] I'm so ready to get gone I'm feelin' like a powerful girl So come with me, let's go Together we can take on the world [Pre-Chorus] 'Cause we're so (we're so) beyond (beyond) Livin' like we're typical girls So take my hand and join me (join me) Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hi, hello Did you call to talk to me? Hajime konnichiwa I like you, and you like me It's time to say hello to a new day And have a cup of tea with my very best friend (uh oh) Moshi moshi, hi, hello Did you call to talk to me? Hajime konnichiwa I like you, and you like me It's time to say hello to a new day And have a cup of tea with my very best friend Woah, oh, oh, oh [Verse 2] Are you ready to get lost? Let's climb up to the highest peaks And climb higher above the clouds You and I can do anything [Pre-Chorus] 'Cause we're so (we're so) far gone Livin' like the typical girls (ooh, ooh) So take my hand and join me Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hi, hello Did you call to talk to me? Hajime konnichiwa I like you, and you like me It's time to say hello to a new day And have a cup of tea with my very best friend [Bridge] Very best friend, my very best friend Very best friend, my very best friend Very best friend, my very best friend Very Very best friend, my very best friend Very best friend, my very best friend (my very best friend) Very best friend, my very best friend [Pre-Chorus] 'Cause we're so far gone Livin' like the typical girls So take my hand and join me Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hi, hello Did you call to talk to me? Hajime konnichiwa I like you, and you like me It's time to say hello to a new day And have a cup of tea with my very best... Have a cup of tea with my very best- Moshi moshi, hi, hello Did you call to talk to me? Hajime konnichiwa I like you, and you like me It's time to say hello to a new day And have a cup of tea with my very best... Have a cup of tea with my very best friend

 

Vertaling

[Verse 1] I'm so ready to get gone I'm feelin' like a powerful girl So come with me, let's go Together we can take on the world [Pre-Chorus] 'Cause we're so (we're so) beyond (beyond) Livin' like we're typical girls So take my hand and join me (doe met me mee) Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hoi, hoi Heb je gebeld om met me te praten? Hajime konnichiwa Ik hou van jou, en jij van mij Het is tijd om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag En een kopje thee te drinken met mijn allerbeste vriend (uh oh) Moshi moshi, hi, hello Heb je gebeld om met me te praten? Hajime konnichiwa Ik hou van jou, en jij van mij Het is tijd om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag En een kopje thee te drinken met mijn allerbeste vriend Woah, oh, oh, oh [Verse 2] Are you ready to get lost? Let's climb up to the highest peaks En klim hoger boven de wolken You and I can do anything [Pre-Chorus] 'Cause we're so (we're so) far gone Livin' like the typical girls (ooh, ooh) So take my hand and join me Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hi, hello Heb je gebeld om met me te praten? Hajime konnichiwa Ik hou van jou, en jij van mij Het is tijd om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag en een kopje thee te drinken met mijn allerbeste vriend [Brug] Mijn allerbeste vriend, mijn allerbeste vriend Mijn allerbeste vriend, mijn allerbeste vriend Mijn allerbeste vriend, mijn allerbeste vriend Zeer Zeer beste vriend, mijn allerbeste vriend Zeer beste vriend, mijn allerbeste vriend Zeer beste vriend, mijn allerbeste vriend [Pre-Chorus] 'Cause we're so far gone Livin' like the typical girls So take my hand and join me Singin' hey, hey, hey, okay! The world is ours [Chorus] Moshi moshi, hi, hello Heb je gebeld om met me te praten? Hajime konnichiwa Ik hou van jou, en jij van mij Het is tijd om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag En een kopje thee te drinken met mijn allerbeste... Neem een kopje thee met mijn allerbeste... Moshi moshi, hi, hello Heb je gebeld om met me te praten? Hajime konnichiwa Ik hou van jou, en jij van mij. Het is tijd om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag En een kopje thee te drinken met mijn allerbeste... Een kopje thee drinken met mijn allerbeste vriend.