Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: popular e sertanejo Songtekst: o que eu faço da minha vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: popular e sertanejo - o que eu faço da minha vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o que eu faço da minha vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van popular e sertanejo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van popular e sertanejo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o que eu faço da minha vida .

Origineel

Não sei o que vou fazer da minha vida não sei o. Que vou fazer com meu coração tudo o que eu. Pude fazer por ela eu já fiz mas ela não quis. Saber de mim. cansado da vida que ela levou. Comigo disse que estava cansada de sofrer. Ela arrumou suas coisa e foi saindo. Devagarinho foi sumindo deichando apenas. Uma triste dor. ela foi embora e me deichou na. Solidão e levou meu coração para onde eu não. Sei agora todo dia encho a cara de bebida. Pra ver se esqueço na vida a mulher que eu mais. Amei

 

Vertaling

Ik weet niet wat ik met mijn leven ga doen. Ik weet niet wat. Wat zal ik doen met mijn hart alles wat ik. Ik kon voor haar doen wat ik al deed, maar ze wilde niet. Om over mij te weten. moe van het leven dat ze leidde. Bij mij zei ze dat ze moe was van het lijden. Ze pakte haar spullen en ging weg. Langzaam verdween ze, alleen achterlatend. Een trieste pijn. Ze ging weg en liet me achter in eenzaamheid en nam mijn hart mee naar waar ik niet thuishoorde. Ik weet dat ik nu elke dag mijn gezicht vul met drank. Om te zien of ik in het leven de vrouw vergeet waar ik het meest van hou. Ik hield van