Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Porcelain And The Tramps Songtekst: The Preyingmantis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Porcelain And The Tramps - The Preyingmantis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Preyingmantis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Porcelain And The Tramps! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Porcelain And The Tramps en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Preyingmantis .

Origineel

I remember when You told me I'm driving you crazy, crazy I remember when You used to call me your baby, baby And I don't think I am who you want me to be I'm sorry it took you this long just to see That I'm rolling and rolling around in my mind I hung you on a limb Made you bend over Backwards on a sin Quit crying on my shoulder There's nothing left to say We're beautiful garbage Throw it all away Wash you off in the shower Actions speak louder than words So don't tell me that you love me now, love me now Im gagging myself I'm brushing out the foul taste you left in my mouth You left in my mouth And I don't think I am who you want me to be I'm sorry it took you this long just to see That I'm rolling and rolling around in my mind I hung you on a limb Made you bend over Backwards on a sin Quit crying on my shoulder There's nothing left to say We're beautiful garbage Throw it all away Wash you off in the shower I hung you on a limb Made you bend over Backwards on a sin Quit crying on my shoulder There's nothing left to say We're beautiful garbage Throw it all away Wash you off in the shower Throw it all away Wash you off in the shower I'm gagging myself I'm brushing out the foul taste you left in my mouth

 

Vertaling

Ik herinner me dat Je zei dat ik 'm rijden je gek, gek Ik herinner me dat U gebruikt om mij te bellen je baby, baby En ik don 't denken dat ik ben wie je wilt dat ik ben I 'm sorry, het duurde lang je dit gewoon om te zien Dat ik 'm te rollen en te rollen rond in mijn gedachten Ik hing je op een ledemaat Made je bukken Achterstevoren op een zonde Sluit huilen op mijn schouder Er s 'niets meer te zeggen We 're prachtige garbage Gooi het allemaal weg Was je af onder de douche Daden spreken luider dan woorden Dus don 't me te vertellen dat je me nu liefde, love me nu Im mezelf kokhalzen I 'm poetsen van de vieze smaak je links in mijn mond U links in mijn mond En ik don 't denken dat ik ben wie je wilt dat ik ben I 'm sorry, het duurde lang je dit gewoon om te zien Dat ik 'm te rollen en te rollen rond in mijn gedachten Ik hing je op een ledemaat Made je bukken Achterstevoren op een zonde Sluit huilen op mijn schouder Er s 'niets meer te zeggen We 're prachtige garbage Gooi het allemaal weg Was je af onder de douche Ik hing je op een ledemaat Made je voorover buigtover Achterstevoren op een zonde Sluit huilen op mijn schouder Er s 'niets meer te zeggen We 're prachtige garbage Gooi het allemaal weg Was je af onder de douche Gooi het allemaal weg Was je af onder de douche I 'm kokhalzen mezelf I 'm poetsen van de vieze smaak je links in mijn mond