Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: porchy Songtekst: 1703

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: porchy - 1703 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1703? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van porchy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van porchy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1703 .

Origineel

[Intro] Yo Rack up them shots behind the bar Yeah you know Diablo You got Moskvin Yeah yeah yeah yeah [Verse 1] Everybody’s got balls til I come around I clapped a man right in another sound No it’s not original, don’t hear it now You don’t really wanna see me go with a little flow Might get stung up, the bars are a beehive Been here with the stings since I was knee-high See, I kill it for those that get me high Known in my shot, I’m known around these guys So back off, back off You see me, you should get back up If it’s beef that you want then you’re gonna need back up

 

Vertaling

[Intro] Yo Rack up them shots behind the bar Yeah you know Diablo You got Moskvin Yeah yeah yeah yeah [Verse 1] Everybody's got balls til I come around I clapped a man right in another sound Nee het is niet origineel, hoor het nu niet You don't really wanna see me go with a little flow Kan gestoken worden, de bars zijn een bijenkorf Ik ben hier met de steken sinds ik kniehoog was Zie je, ik doe het voor degenen die me high maken Bekend in mijn shot, ik ben bekend bij deze jongens Dus ga weg, ga weg Als je me ziet, moet je weer opstaan Als het vlees is dat je wilt, dan heb je rugdekking nodig