Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Porcupine Tree Songtekst: Lazarus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Porcupine Tree - Lazarus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lazarus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Porcupine Tree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Porcupine Tree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lazarus .

Origineel

As the cheerless towns pass my window I can see a washed out moon through the fog And then a voice inside my head, breaks the analogue And says "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul" I survived against the will of my twisted folk But in the deafness of my world the silence broke And said "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul" "My David don't you worry This cold world is not for you So rest your head upon me I have strength to carry you" (Ghosts of the twenties rising Golden summers just holding you) "Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul Come to us, Lazarus It's time for you to go"

 

Vertaling

Omdat de troosteloze stadjes langs mijn raam Ik zie een uitgewassen maan door de mist En dan een stem in mijn hoofd, breekt de analoge En zegt "Volg mij naar het dal beneden Je weet wel Moonlight is bloeden uit uit je ziel " Ik overleefde tegen de wil van mijn twisted folk Maar in de doofheid van mijn wereld de stilte verbrak En hij zeide "Volg mij naar het dal beneden Je weet wel Moonlight is bloeden uit uit je ziel " "Mijn David maak je geen zorgen Deze koude wereld is niet voor jou Dus rest je hoofd op mij Ik heb de kracht om je te dragen " (Ghosts van de twintiger jaren stijgende Gouden zomers gewoon holding u) "Volg mij naar het dal beneden Je weet wel Moonlight is bloeden uit uit je ziel Kom naar ons, Lazarus Het is tijd voor jullie om te gaan "