Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: porcupine tree Songtekst: lazarus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: porcupine tree - lazarus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lazarus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van porcupine tree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van porcupine tree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lazarus .

Origineel

As the cheerless towns pass my window I can see a washed out moon through the fog And then a voice inside my head breaks the analogue And says Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul I survived against the will of my twisted folk But in the deafness of my world the silence broke And said Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul Follow me down to the valley below You know Moonlight is bleeding from out of your soul My David don't you worry This cold world is not for you So rest your head upon me I have strength to carry you (Ghosts of the twenties rising) (Golden summers just holding you) Follow me down to the valley below (Follow me follow me down) You know Moonlight is bleeding from out of your soul Follow me down to the valley below (Follow me follow me down) You know Moonlight is bleeding from out of your soul Come to us, Lazarus It's time for you to go

 

Vertaling

Als de troosteloze steden mijn raam passeren kan ik door de mist een verwassen maan zien En dan breekt een stem in mijn hoofd de analoog En zegt Volg me naar de vallei beneden Je weet Maanlicht bloedt uit je ziel Ik overleefde tegen de wil van mijn verdraaide volk Maar in de doofheid van mijn wereld brak de stilte En zei Volg mij naar de vallei beneden Je weet dat Maanlicht bloedt uit je ziel Volg me naar de vallei beneden Je weet Maanlicht bloedt uit je ziel Mijn David maak je geen zorgen Deze koude wereld is niet voor jou Dus rust je hoofd op mij Ik heb de kracht om je te dragen (Geesten van de twintiger jaren rijzen) (Gouden zomers die je vasthouden) Volg me naar de vallei beneden (Volg me, volg me naar beneden) Je weet Maanlicht bloedt uit je ziel Follow me down to the valley below (Volg mij, volg mij naar beneden) Weet je Maanlicht bloedt uit je ziel Kom naar ons, Lazarus Het is tijd voor je om te gaan.