Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Porcupine Tree Songtekst: Prodigal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Porcupine Tree - Prodigal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Prodigal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Porcupine Tree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Porcupine Tree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Prodigal .

Origineel

I don't know whose side I'm on I don't think that I belong round here If I left the stage would that be wrong? I tried to find myself a better way I got religion but I went astray They took my money and I lost my faith Rain keeps crawling down the glass The good times never seem to last Close your eyes and let the thought pass I tried the capsule and I tried the smoke I tried to aid escape like normal folk But I never seemed to get the joke These are my old clothes This is a new low This is my blood flow This is my headstone I spend my days with all my friends They're the ones on who my life depends I'm gonna miss them when the series ends

 

Vertaling

Ik weet niet welke kant ik op Ik denk niet dat ik hier rond behoor Als ik verliet het podium zou dat verkeerd zijn? Ik heb geprobeerd om mezelf te vinden een betere manier Ik kreeg religie, maar dwaalde ik Ze nam mijn geld en ik mijn geloof verloren Regen houdt kruipen van het glas De goede tijden nooit lijken te duren Sluit je ogen en laat de gedachte pas Ik probeerde de capsule en ik probeerde de rook Ik heb geprobeerd om te helpen ontsnappen als normale folk Maar ik heb nooit leek de grap te krijgen Dit zijn mijn oude kleren Dit is een nieuwlaag Dit is mijn bloedstroom Dit is mijn grafsteen Ik breng mijn dagen met al mijn vrienden Zij zijn degenen op wie mijn leven afhangt Ik ga ze missen wanneer de serie eindigt