Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Porest Gump Songtekst: Sweet Home Alabama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Porest Gump - Sweet Home Alabama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sweet Home Alabama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Porest Gump! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Porest Gump en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sweet Home Alabama .

Origineel

Big wheels keep on turning Carry me home to see my kin Singing songs about the Southland I miss Alabamy once again And I think its a sin, yes Well I heard mister Young sing about her Well, I heard ole Neil put her down Well, I hope Neil Young will remember A Southern man don't need him around anyhow Sweet home Alabama Where the skies are so blue Sweet Home Alabama Lord, I'm coming home to you In Birmingham they love the gov' nor (boo, boo, boo) Now we all did what we could do Now Watergate does not bother me Does your conscience bother you? Tell the truth Sweet home Alabama Where the skies are so blue Sweet Home Alabama Lord, I'm coming home to you Here I come Alabama Now Muscle Shoals has got the Swampers And they've been known to pick a song or two Lord they get me off so much They pick me up when I'm feeling blue Now how about you? Sweet home Alabama Where the skies are so blue Sweet Home Alabama Lord, I'm coming home to you Sweet home Alabama Oh sweet home baby Where the skies are so blue And the guv'nor's true Sweet Home Alabama Lordy Lord, I'm coming home to you Yea, yea Montgomery's got the answer

 

Vertaling

Grote wielen blijven draaien Carry me naar huis om mijn kin te zien Zingen liedjes over de Southland Ik mis Alabamy nogmaals En ik denk dat het een zonde, ja Nou ik hoorde meneer Young zingt over haar Nou, ik hoorde ole Neil zette haar neer Nou, ik hoop dat Neil Young zal herinneren Een Zuid-man hem niet toch moeten ongeveer Sweet home Alabama Waar de luchten zijn zo blauw Sweet Home Alabama Heer, ik ben naar huis komt naar u In Birmingham houden ze de gov 'noch (boe, boe, boe) Nu we allemaal deden wat we konden doen Nu Watergate deert me niet Heeft uw geweten u last van? Vertel de waarheid Sweet home Alabama Waar de luchten zijn zo blauw Sweet Home Alabama Heer, ik ben naar huis komt naar u Hier kom ik Alabama Nu Muscle Shoals heeft de Swampers gekregen En ze al bekend om een ​​nummer of twee pick Heer, ze krijgen me af zoveel Ze me ophalen wanneer ik blauw voel Nu hoe zit je? Sweet home Alabama Waar de luchten zijn zo blauw Sweet Home Alabama Heer, ik ben naar huis komt naar u Sweet homeAlabama Oh sweet home kindje Waar de luchten zijn zo blauw En de Guv'nor ware Sweet Home Alabama Lordy Heer, ik ben naar huis komt naar u Yea, yea Montgomery's kreeg het antwoord