Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Porter Wagenor Songtekst: Where No One Stands Alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Porter Wagenor - Where No One Stands Alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Where No One Stands Alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Porter Wagenor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Porter Wagenor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Where No One Stands Alone .

Origineel

Once I stood in the night with my head bowed low In the darkness as black as could be In my heart felt alone and I cried oh Lord don't hide your face from me (Hold my hand all the way every hour every day from here to the great unknown Take my hand let me stand where no one stands alone) Like a king I may live here in a palace so tall with great great riches to call my own But Lord hold my hand cause I don't know a thing in this whole wide world That's worse than being all alone (Hold my hand all the way...

 

Vertaling

Zodra ik stond in de nacht met mijn hoofd diep gebogen In de duisternis zo zwart als kan worden In mijn hart voelde zich alleen en ik riep oh Heer niet je gezicht te verbergen voor mij (Houd mijn hand de hele weg elk uur elke dag van hier naar de grote onbekende Neem mijn hand laat me staan waar niemand staat alleen) Net als een koning mag ik hier wonen in een paleis zo lang met veel grote rijkdom aan mijn eigen call Maar Heer, houd mijn hand want ik weet niet een ding in dit hele wijde wereld Dat is erger dan dat het helemaal alleen (Hold my hand all the way ...