Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: porter wagoner Songtekst: bottle let me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: porter wagoner - bottle let me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bottle let me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van porter wagoner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van porter wagoner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bottle let me down .

Origineel

Tonight the bottle let me down I've always had a bottle that I could turn to and lately I've been turning every day But the wine don't take effect the way it used to And I'm a hurtin' in an old familiar way Tonight the bottle let me down and let your mem'ry come around The one true friend I thought I'd found tonight the bottle let me down Each night I leave the barroom when it's over not feeling any pain at closing time But tonight your mem'ry found me much too sober I couldn't drink enough to keep you off my mind Tonight the bottle, Tonight the bottle let me down

 

Vertaling

Vanavond liet de fles me in de steek Ik heb altijd een fles gehad waar ik terecht kon en de laatste tijd draai ik elke dag But the wine don't take effect the way it used to And I'm a hurtin' in an old familiar way Vannacht liet de fles me in de steek en liet je mem'ry rondgaan The one true friend I thought I had found tonight the bottle let me down Elke avond verlaat ik de bar als het voorbij is en voel geen pijn bij het sluiten Maar vanavond vond je mem'ry me veel te nuchter Ik kon niet genoeg drinken om je uit mijn gedachten te houden Vannacht de fles, Vanavond liet de fles me in de steek