Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: portugal. the man Songtekst: the home (acoustic)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: portugal. the man - the home (acoustic) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the home (acoustic)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van portugal. the man! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van portugal. the man en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the home (acoustic) .

Origineel

[Pre-Chorus] Do you ever listen for the sounds that your hands make? Did you know that we could make sounds? I don't know what the palace knows But I don't run with sheep, the shepherd can't herd me My feet never slow with the age that takes me I'll slip back to the mountains where nobody knows me [Chorus] I will make my home here I will make my home here I will make my home here [Verse] Grow a field of plenty to hold me tight And keep us warm from the cold that burns me My feet ever slow with the age that takes me I'll slip back to the mountains where nobody knows me [Chorus] I will make my home here I will make my home here I will make my home here [Pre-Chorus] Do you ever listen for sounds that your hands make? Did you know that (know that) We could (we could) Make sounds? I don't know what the palace knows But I don't run with sheep, the shepherd can't herd me My feet never slow with the age that takes me I'll slip back to the mountains where nobody knows me [Chorus] I will make my home here I will make my home here I will make my home here (I will make my home here) I will make my home here I will make my home here I will make my home here (I will make my home here) [Outro] I know that I was fine before (Fine before, fine before) I know that I was fine before (Fine before, fine before) Know I was fine before (Fine before, fine before) Know I was fine before (Fine before, fine before) Know I was fine before (Fine before, fine before) Know I was fine before (Fine before, fine before)

 

Vertaling

[Pre-Chorus] Luister je wel eens naar de geluiden die je handen maken ? Wist je dat wij geluiden kunnen maken? Ik weet niet wat het paleis weet Maar ik loop niet met schapen, de herder kan me niet hoeden Mijn voeten vertragen nooit met de leeftijd die me meeneemt Ik glijd terug naar de bergen waar niemand me kent [refrein] Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken [Verse] Laat een veld van overvloed groeien om me vast te houden En ons warm te houden van de kou die me brandt Mijn voeten worden traag met de leeftijd die me brengt Ik zal terugglijden naar de bergen waar niemand me kent [refrein] Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken ik zal hier mijn thuis maken [Pre-Chorus] Luister je wel eens naar de geluiden die je handen maken? Wist je dat (weten dat) We kunnen (we kunnen) geluiden kunnen maken? Ik weet niet wat het paleis weet Maar ik loop niet met schapen, de herder kan me niet hoeden Mijn voeten vertragen nooit met de leeftijd die me meeneemt Ik glijd terug naar de bergen waar niemand me kent [Chorus] Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal mijn huis hier maken (ik zal hier mijn thuis maken) Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken Ik zal hier mijn thuis maken (Ik zal hier mijn huis maken) [Outro] I know that I was fine before (Fijn voordien, fijn voordien) I know that I was fine before (Fijn voordien, fijn voordien) Know I was fine before (Fijn voordien, fijn voordien) Know I was fine before (Fijn voor, fijn voor) Weet dat ik goed was voordat (Fijn voordat, fijn voordat) Weet dat ik goed was vroeger (Fijn vroeger, fijn vroeger)