Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: povi Songtekst: 1st day of spring

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: povi - 1st day of spring ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1st day of spring? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van povi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van povi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1st day of spring .

Origineel

When I walk I walk with a big stick Kiss me hard Kiss me sweet Kiss me like it's the first day of spring Kiss me hard Kiss me sweet Kiss me like it's the first day of spring When I walk I walk with a big stick When we laugh We laugh We laugh With a big thrill When we laugh We laugh We laugh with a big thrill

 

Vertaling

Als ik loop loop ik met een grote stok Kus me hard Kus me lief Kus me alsof het de eerste dag van de lente is Kus me hard Kus me lief Kus me alsof het de eerste dag van de lente is Wanneer ik loop Loop ik met een grote stok Als we lachen Lachen we Lachen we Met een grote kick Wanneer we lachen Lachen we Lachen we met een grote kick