Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: powderfinger Songtekst: on my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: powderfinger - on my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van powderfinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van powderfinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on my mind .

Origineel

Baby I've got you on my mind, honey you won't ever know How much I need you by my side, promise you won't ever go I won't take no from you this time Baby I've got you on my mind 'Cause honey I've got to show (I won't wait for another day) Just what I can do (My heart died when you loosed the chains) Because I think I know (I won't wait for another day) What you're going through (My heart died when you loosed the chains) I hope you feel it the way I feel it, I hope you feel it the way I feel it too So if I had this all my way, honey you won't ever know I'd be there through every night and day, promise you won't ever go Baby I've got you on my mind

 

Vertaling

Schatje ik heb je in mijn gedachten, schat je zult nooit weten Hoezeer ik je nodig heb aan mijn zijde, beloof me dat je nooit weggaat Ik zal deze keer geen nee van je aannemen Baby I've got you on my mind 'Cause honey I've got to show (I won't wait for another day) Just what I can do (Mijn hart stierf toen je de kettingen losliet) Because I think I know (I won't wait for another day) Wat je doormaakt (Mijn hart stierf toen je de kettingen losliet) I hope you feel it the way I feel it, I hope you feel it the way I feel it too Dus als ik dit allemaal op mijn manier had, schat dan zal je het nooit weten Ik zou er elke dag en nacht zijn, beloof me dat je nooit zult gaan Baby I've got you on my mind